23948sdkhjf
Del siden

SSAB Svensk Stål AS

SSAB - for en sterkere, lettere og mer bærekraftig verden
SSAB er en ledende produsent av høyfast stål. Selskapet har en råstålskapasitet på 6 millioner tonn. Av leveransene utgjør nisjeprodukter - høyfast stål - ca 38% av de totale leveransene. Målet er å øke andelen av høyfast stål til 50% i 2015. De andre volumene er laget av vanlig stål. SSAB har produksjonsanlegg i Sverige og USA. I Kina er det også behandling og etterbehandling av ulike stålprodukter. I Sverige er produksjonen integrert i en masovnprosess, og i USA, er produksjonen skrapbasert og skjer i lysbueovner.

SSAB sysselsetter ca 9000 ansatte i 45 land. 2012 var SSABs salg på 38,9 milliarder SEK.

SSAB høyfast stål selges over hele verden. Høyfast stål bidrar til at sluttproduktene har en redusert vekt i forhold til vanlig stål. Videre øker styrken, og levetid forlenges.

Høyfast stål markedsføres under merkene:
- Domex
- Docol
- Prelaq
- Hardox
- Weldox
- Armox
- Toolox


SSAB er en ledende aktør i sine hjemmemarkeder i Norden og Nord-Amerika. I Norden er SSAB den ledende leverandør av tynnplater og i Nord-Amerika den ledende leverandør av grovplater.

SSAB virksomhet er delt inn i tre geografiske forretningsenheter:

SSAB EMEA - Europa, Midtøsten og Afrika
SSAB Amerika - Nord-og Latin-Amerika
SSAB APAC - Asia, Australia og New Zealand.
Steel distributør Tibnor er et heleid datterselskap av SSAB.

I Norge er SSAB representert ved datterselskapet SSAB Svensk Stål AS, som holder til på Vøyenenga utenfor Sandvika i Bærum. I tillegg til salgskontor og administrasjon, er det et servicesenter for Prelaq, der galvanisert og belagt coil klippes opp i formatplater.

Teknisk support
Vi tilbyr teknisk support for samtlige produkter som selges i Norge. Har du en utfordring eller generelt spørsmål om stål, ring oss gjerne på telefon 23 11 85 80.

I tillegg har vi en egen supportorganisasjon i Sverige, som kan gi informasjon om gevinster ved å oppgradere til høyfast stål, håndbøker, kurs, dataprogram og mye annet.

Se mer informasjon om support på vår webside.

Telefon: +46 243 70 000 E-post: techsupport@ssab.com

SSAB er notert på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm.

SSAB Svensk Stål AS
Drammensveien 288
0283 Oslo
Norge

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031