23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Rustfritt stål og korrosjon

"Rustfritt stål og korrosjon" er den første håndbok, som er skrevet for fagfolk, som bruker rustfritt stål i hverdagen - Kjøp dit eksemplar her

Rustfritt stål er et av forrige åhundredes helt store, tekniske oppfinnelser. Skal man lage en hitliste over våres viktigste legeringer, kommer rustfritt stål meget nærme toppen, og det er i våre dager vanskelig å forestille seg et meieri eller en medisinsk fabrikk, som ikke består nesten 100 % av rustfritt stål. Rustfritt stål er kommet for å bli.

Dessverre er rustfritt stål ikke alltid rustfritt. Hvis betingelsene er der, kan stålet angripes av en hel mengde av korrosjonsformer, men ved å kjenne ”fienden”, er det mye lettere å bekjempe problemene.

Man skal velge det riktige stål til det riktige formål, man skal bearbeide det på riktig måte, og man skal bruke riktig overflatebehandling. Bruk stålet korrekt og man har et evighetsmateriale.

→ Har du lyst til å lese et utsnitt av boken, kan du laste ned utvalgte sider av boken.

Forfatteren
Boken er skrevet av Claus Qvist Jessen, kjemiingeniør, ph.d.
Claus har gjennom flere år undervist og vært rådgiver for Damstahls kunder, og gir nå ut sin viten og gode råd, i våres nye bok.

Kjøp dit eksemplar her >>

Send til en kollega

0.031