23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Busch' banebrytende vakuumløsning utgjør forskjellen

"Make the difference" - er mottoet for årets Hannover Trade Show fra 17. april til 21. april. Som en del av Hannover-messen åpner Hydrogen + brenselsceller i EUROPA også dørene til besøkende som er interesserte i hydrogen- og brenselcelleindustrien.

Hydrogen + brenselsceller EUROPA har etablert seg som et viktig møtepunkt i bransjen for de nyeste innovasjonene på det internasjonale markedet. Med den første TÜV-sertifiserte hydrogenresirkulasjonsblåseren viser vakuumekspertene fra Busch frem den optimale løsningen for bruk i brenselceller.

Resirkulasjonsblåseren MINK MH 0018 A sørger for optimal resirkulasjon av hydrogenet i brenselcellene med en ytelse på opptil 45 kilowatt. Blåseren kan også brukes med en lavere resirkuleringshastighet for brenselceller med opptil 60 kilowatt. For større brenselceller er det mulig å bruke flere vifter samtidig. På grunn av sin lille dimensjon kan MINK-blåseren for hydrogenresirkulasjon installeres direkte i brenselcellemodulen.


Busch' banebrytende vakuumløsning utgjør forskjellen

Den nye blåseren har en intelligent turtallsregulering. Dette gjør det mulig å justere volumstrøm automatisk etter brenselcellekravene. Dermed oppnås størst mulig effektivitet. MINK-hydrogenresirkulasjonsblåser kan enkelt brukes ved hydrogentemperaturer mellom -30 og +85 °C og omgivelsestemperaturer fra -30 til +95 °C. Den er derfor egnet for bruk i bilindustrien og for stasjonære brenselcellemoduler.

Hydrogenresirkulasjonsblåseren fungerer i henhold til det gjennomprøvde kloprinsippet. Kompresjonen er helt olje- og berøringsfri. To kloformede rotorer roterer i motsatt retning inne i et hus. På grunn av formen på klorotorene blir det allerede forhåndskomprimerte hydrogenet sugd inn og komprimert opp til 0,4 hPa (mbar) ytterligere og matet tilbake til hydrogentilførselen før anoden. Liten avstand mellom klorotorene og hus gir optimal innvendig tetning. Et spesielt belegg på alle deler som eksponeres for hydrogen hindrer korrosjon på grunn av avionisert vanndamp som også transporteres. En synkronisert girboks opprettholder presis timing av rotorene. Det er levetidssmurt med en spesiell olje. Oljeskift eller annet vedlikeholdsarbeid er derfor ikke nødvendig.

Det er ikke bare TÜV som har grundig testet og godkjent hydrogenresirkulasjonsblåseren MINK MH 0018 A fra Busch. Brenselceller med denne blåseren er allerede montert i over 2000 offentlige busser i Shanghai.

Møt Busch vakuumeksperter for å utveksle informasjon på Hydrogen + brenselsceller i EUROPA i hall 13, stand B16!

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

AL

Send til en kollega

0.141