23948sdkhjf

Møt IKM Instrutek på PTK 2023!

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

Produksjonsteknisk konferanse er årets møteplass for alle som jobber med fornybar produksjon. Tyngdepunktet er vannkraft; samtidig må mer til for å møte fremtidens energibehov.

Norsk vannkraft har aldri vært så viktig som det den var i 2022. Og slik fortsetter det i 2023 også: For å møte fremtidens energibehov må vi ha mer kraft og høy fleksibilitet – og nettopp dette vil være svært sentralt på årets PTK. 

Hvordan kan digitalisering bidra til mer kraft? Kan vi øke virkningsgraden til aggregatene våre, og hvilke miljøtiltak kan vi gjøre i våre vassdrag for å sikre fremtidig drift og god bærekraft? PTK tar for seg vernede vassdrag, vindkraft og havvind, og man får høre om alt fra politiske virkemidler i kraftbransjen til generatorbrytere og kjernekraft. Vannkraftbransjen er tverrfaglig, og det er også PTK. 

En samlet bransje møter utfordringene i energikrisen 

I en tid med energikrise og krig må bransjen samarbeide for å løse våre felles problemer. På årets konferanse skal det snakkes om  kraftkabler, fremtidens kraftnett og sikker deling av data på tvers av organisasjoner.  

 

IKM Instrutek vil selvfølgelig være tilstede - møt oss på stand nr. 21!

Les mer om konferansen her: PTK 2023


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Send til en kollega

0.078