23948sdkhjf

CoroMill® Dura tilbyr fleksibel grovbearbeiding og finbearbe

| Medlemsnyhet | Bedrift Sandvik Coromant

Skjæreverktøy- og verktøysystemspesialisten Sandvik Coromant lanserer en helt ny serie med allsidige massive endefreser i toppkvalitet.

Skjæreverktøy- og verktøysystemspesialisten Sandvik Coromant lanserer en helt ny serie med allsidige massive endefreser i toppkvalitet. CoroMill® Dura vil erstatte de eksisterende allsidige CoroMill® Plura-endefresene. Konseptet er utviklet for grovbearbeiding til finbearbeiding med ulike aktiviteter til all slags bruk og i alle materialer.

Det som særpreger CoroMill ® sammenlignet med det tidligere allsidige konseptet og konkurrerende endefreser, er WhisperKut ™-teknologien. Dr. Markus Groppe, global produktapplikasjonssjef hos Sandvik Coromant, forklarer konseptet med ulik skråvinkel: "Hver rille er plassert i en forskjellig skråvinkel, og hvert nivå på skjæreeggen har ulik avstand til de andre. På denne måten kan du oppnå svært god stabilitet og effektiv maskinering, uten vibrasjon."

En annen interessant egenskap er hvor lett det blir å velge riktig verktøy blant det omfattende utvalget av massive endefreser som presenteres i tilbudet. “Vi har arbeidet ekstra mye med aspektet verktøyvalg. Å finne det riktige verktøyet i CoroMill ® Dura-sortimentet skal ikke være en plage," fortsetter Groppe.

Førstevalget er den fire-rillers plug-and-play-løsningen som vil fungere på et bredt spekter av bruksområder. Andre verktøyvarianter tilbys for mer spesifikke operasjoner, slik som kilespor, dynamisk fresing, mellombearbeiding og finbearbeiding. Mer veiledning kan også gis med nettverktøyvelgeren CoroPlus® Tool Guide for CoroMill® Dura som støtter bruksområdene notfresing, sidefresing, lommefresing og spiralinterpolering — alt for å gjøre verktøyvalget enklere.

CoroMill ® Dura er tilgjengelig med to til sju riller med 1-4 × D skjærelengde med og uten spondeler. Endefresene kan overhales inntil tre ganger og bringes tilbake til de opprinnelige spesifikasjonene.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Send til en kollega

0.078