23948sdkhjf

Ny CoroMilll® MF80 for høyeffektiv planfresing og skulderfre

| Medlemsnyhet | Bedrift Sandvik Coromant

Verdensledende innen metallskjæring, Sandvik Coromant utvider fresetilbudet med den nye CoroMilll® MF80.

Verdensledende innen metallskjæring, Sandvik Coromant utvider fresetilbudet med den nye CoroMilll® MF80 til freseoppgaver innen bilindustrien ved bruk av ISO K- og ISO P-materialer med nær 90-graders operasjoner med begrensninger på grunn av festeanordninger.

 Basert på en teknologiplattform som ligner på den eksisterende CoroMill® 345, har det nye fresekonseptet en 40 % lettere fresekropp med skivebeskyttelse og et høyt antall skjær for sikker og stabil maskinering, selv i vibrasjonsutsatte overheng. Innfallsvinkelen på 89,5 grader gjør det mulig for fresen med flere egger å komme svært nær festeanordningen. Dette betyr ikke bare en vesentlig bedre maskinutnyttelse, men sikrer også lengre verktøylevetid og mindre avfall.

 Skjærene har åtte skjæreegger, sponbeskyttelse og optimert mikrogeometri for bedre sikkerhet og avsponing, pluss en viskerkant for enestående overflatefinish. Skjæreeggen er skrå for jevn skjæring og lave skjærekrefter og gjør verktøyet perfekt for tynnveggede komponenter og maskinoppsett med begrenset stabilitet.

 Under en ytelsestest av grov skulderfresing sammen med et konkurrerende merke viste CoroMill® MF80 en utrolig 67 % økning i verktøylevetid, noe som gav en generell produktivitetsøkning på 60 %. Etter 40 minutter av maskineringstiden var resultatet av testen 15 ferdig maskinerte komponenter for Sandvik Coromant og 9 for konkurrenten. Skivebeskyttelsen og det høye antallet skjæreegger senket effektivt kostnaden per del i denne grovbearbeidingen.

 Sandvik Coromant

Som en del av den internasjonale Sandvik-gruppen som opererer innenfor industriell maskinbygging, er Sandvik Coromantblant de fremste når det gjelder produksjonsverktøy, maskineringsløsninger og kunnskap som skaper de industristandardene og innovasjonene som kreves i metallbearbeidingsindustrien i dag og langt inn i neste industrielle æra. Støtte til utdanning, omfattende investeringer innenfor forskning og utvikling og sterke kundepartnerskap sikrer utviklingen av maskineringsteknologier som endrer, leder og skaper fremtidens bearbeidingsindustri. Sandvik Coromant eier over 1700 patenter på verdensbasis, har over 7 700 ansatte og er representert i 150 land.

Du finner mer informasjon på www.sandvik.coromant.com eller ved å delta i samtalene på sosiale medier.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Send til en kollega

0.093