23948sdkhjf

Digital designmanual

| Medlemsnyhet | Bedrift Hydro Extrusion Norway AS

Hydros populære designmanual inneholder et vell av informasjon om blant annet aluminiumsdesign, ekstruderte profiler, valg av legeringer, profiltoleranser, overflatekvalitet, overflatebehandling, fabrikasjon, maskinering og konstruksjonsberegninger.

Siden den første utgaven i 1980 har Hydros designmanual blitt kontinuerlig oppdatert og gjort tilgjengelig for kunder, arkitekter, designere, ingeniører og studenter som ønsker å lære mer om aluminium og ekstruderte aluminiumsprofiler. I manualen finner du fotografier, illustrasjoner, tabeller og teknisk informasjon.

Hydros populære designmanual inneholder et vell av informasjon om blant annet aluminiumsdesign, ekstruderte profiler, valg av legeringer, profiltoleranser, overflatekvalitet, overflatebehandling, fabrikasjon, maskinering og konstruksjonsberegninger. Det er en uvurderlig designguide for alle som ønsker å øke sin forståelse av aluminiumsdesign.

Trenger du hjelp med å designe med aluminium, har du mulighet for å regsitrere deg  for Digital Extrusion Design Manual. 

Sjekk ut den digitale versjonen av vår designmanual for aluminiumprofiler, en håndbok for å designe med aluminium. 

Følg linken: https://www.hydroaluminiumdesign.com/en/

 

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Hydro Extrusion Norway AS

Gaustadvegen 136
2240 Magnor
Norge
Hydro Extrusion Norway AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063