23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny forhandler av Servi Groups Hydranor-produktportefølje ska

Servi Group signerte 11. oktober 2022 en forhandleravtale med det nederlandske selskapet Action- Hydro, som er et datterselskap eid av MH Hydraulics.

Action-Hydro driver i hovedsak med salg av hydrauliske komponenter som pumper og motorer verden over, og nå ser de frem til å selge Hydranor-blokkene fra Kongsberg.

- Hydraulikkblokkene fra Servi Group er et verdifullt tilskudd til vår produktportefølje. Hydranor er allerede et velkjent navn i shipping-industrien, og vi har mange kunder i dette segmentet som vil ha interesse av Hydranor-produktene vi nå vil promotere, sier Sluimers.   

Omvisning og signering på Kongsberg 

Det var Geel og Sluimers fra Action-Hydro og MH Hydraulics som tok turen til Kongsberg, for blant annet omvisning på Kongsberg-fabrikken og signering av kontrakt. Omvisningen imponerte nederlenderne:  

- Det er mye mer automatisert enn det jeg forventet. Råmaterialet kommer inn, og når de kommer ut på andre enden er de helt ferdige med hull og alt. I tillegg ble jeg overrasket over kvalitetssjekken – det imponerte meg, sier Geel.

Internasjonale muligheter 
MH Hydraulics har i overkant av 150 ansatte, og har kontorer Nederland, Tyskland, Italia, UAE, og Singapore.  I 2013 lanserte de en nettbutikk, som siden da har vokst og hvor de selger en stor del av produktene sine gjennom. 

I denne nettbutikken vil også våre Hydranor-produkter legges til. 

- Denne distributøravtalen med Action Hydro er resultat av et større strategiarbeid som ble gjort for Kongsberg fabrikken i første halvår 2021, hvor vi staket ut en retning for internasjonal vekst. Kongsberg er rigget for å produsere et betydelig volum, og internasjonale distribusjonspartnere vil kunne bidra til å øke salget utenfor Norge. Vi ser på Nederland som et spennende marked på mange områder, og dette samarbeidet med Action-Hydro / MH Hydraulics er et første steg som vi kan bygge videre på, avslutter Henning Midttun.  

Les hele artikkelen på servi.no
 


 

Servi AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 SKI
Ski
Norge
Org. nr.: NO936370446

Kontaktperson

FG
Frida Gjøby
Digital Markedsfører
fag@servi.no

Send til en kollega

0.048