23948sdkhjf

Møt KYOCERA Fineceramics i stand B-4000 på OTD Energy!

| Medlemsnyhet | Bedrift KYOCERA Fineceramics Nordics AB

Onsdag åpner dørene for årets OTD Energy messen! KYOCERA Fineceramics Nordics AB vil være der!

KYOCERA Fineceramics har et bredt utvalg av keramiske materialer og produkter samt keramikk-til-metall-assemblies for ulike typer av industrier. Kyocera er kjent for sin høyytende keramikk for avanserte applikasjoner og tøffe miljøer.Visste du at Kyocera Fineceramics er veldig flinke når det gjelder slitasje- og korrosjonsbestandige tekniske keramiske komponenter? Inom elektroteknikk er vi også kjent for våre kundespecifika løsninger for keramiske gjennomføringar / penetratorer, isolatorer og sensordeler.

 Vi er åpne for nye utfordringer og streber alltid etter å finne de beste tekniske og økonomiske løsningene og produktene for våre kunders spesielle formål. Med mer enn 60 års erfaring innen avansert keramikk, har Kyocera Fineceramics vært en pålitelig partner for sine kunder for utvikling, produksjon og levering av keramiske produkter.

 Besøk standen vår for å ta en prat med meg og mine kollegaer Helene og Marcel, for å se hva Kyocera Fineceramics kan gjøre for din spesielle applikasjon! Ønsker du å diskutere en ny produkt eller et nytt prosjekt kan du også forhåndsboka et enskilt møte med oss ​​under messdagene.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
KYOCERA Fineceramics Nordics AB

Jan Stenbecks Torg 17
164 40 KISTA
Sverige

Send til en kollega

0.187