23948sdkhjf
Del siden

KYOCERA Fineceramics Nordics AB

KYOCERA Fineceramics Nordics AB i Stockholm er salgsselskapet i Nord-Europa for keramiske produkter produsert av KYOCERA-gruppen, primært KYOCERA Fineceramics Solutions GmbH i Mannheim og KYOCERA Fineceramics Precisions GmbH i Selb. Selskapet ble grunnlagt i 1972 og har en lang historie, stor kompetanse, god kundeservice og høy produktkvalitet. Våre kontorer i Stockholm, Sverige og Naestved, Danmark har et pålitelig og erfaren ingeniør- og salgsteam i Norden for å betjene våre kunder og markeder.

Vi på oss selv som en partner i utviklingen av høyytelses keramiske produkter og løsninger, som tilfører verdi til våre kunder og sikrer deres teknologiske fordeler. Teamet vårt har omfattende råd om valg av riktig keramisk materiale, produktdesign og prosjektledelse fra utviklingsstadiet til prototypeproduksjon og til serieproduksjon.

Med mer enn 150 års erfaring innen keramikkproduksjon, tilbyr vi en rekke innovative løsninger for mange bransjer, for eksempel systemkomponenter for høyteknologiske applikasjoner innen elektro- og sensorteknologi, maskinteknikk, analytiske instrumenter, medisinsk og halvlederteknologi og laboratorieteknologi. Innen kombinasjoner av keramikk til metall er vi en internasjonal leder med vår kunnskap.

Selskapet ble grunnlagt i 1863 i Mannheim som et mursteinbryggeri, kjent som Deutsche Steinzeug og senere som Friedrichsfeld GmbH. Forretningsområdet Keramikk fortsatte sin vellykkede utvikling etter 1993 under navnet FRIATEC GmbH. Siden september 2019 er vi en del av KYOCERA-gruppen, et verdensledende keramikk- og teknologiselskap.

KYOCERA Fineceramics Nordics AB
Jan Stenbecks Torg 17
164 40 KISTA
Sverige
Org. nr.: SESE5592150030
5
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031