23948sdkhjf

KYOCERA Fineceramics er utstiller på VTEC-Messen i Porsgrunn

| Medlemsnyhet | Bedrift KYOCERA Fineceramics Nordics AB

KYOCERA Fineceramics Nordics AB er utstiller på en av årets viktigste møteplasser for Grønn Industri - Vestfold Telemark Energy Confence i forbindelse med Industriuke 1.-2. juni i Porsgrunn!

Norges største industriregion Vestfold Telemark har endelig fått sin egen møteplass, og KYOCERA Fineceramics vil være en del av dette i løpet av disse 2 dagene og holder til på stand 302. Vi ser frem til et par innholdsrike dager, og håper du har muligheten å gå innom og besøke oss på standen vår. Dette er en flott mulighet til å lære mer om Kyoceras høyytelses keramiske produkter og løsninger kan gjøre for din spesielle applikasjon og for din virksomhet.

KYOCERA Fineceramics ser frem til å delta på VTEC2022 i Porsgrunn. Den forrige messe som ble arrangert i forbindelse med Stavanger Energy Conference i fjor var virkelig bra og interessant for Kyocera. Der møtte vi både eksisterande gode kunder og flere nye interessante potensielle kunder med stor interesse for vår High-Performance Keramik. Vi gleder oss veldig til å møtes igjen den 30. mai - 2. juni i Grenland. Vi lanserte nylig et nytt mer bækraftig keramisk Zirkoniumoksid-materiale for krevende applikasjoner og robuste prosesser. Vi kaller det nye materialet FZM +, som vi gjerne forteller deg mer om på VTEC2022. Er du nysgjerrig allerede nå kan du lese om det på vår nettside www.kyocera-solutions.se

KYOCERA Fineceramics Nordics AB og Kyocera Group har et bredt utvalg av ulike keramiske materiale og produkter. En av våre spesialiteter er samanføying av keramikk og ulike metaller hvor vi bruker ulike samanføyningsmetoder avhengig av krav og bruksområde.

Innen fornybar energi ser vi et stort potensial for bruk for våre keramiske gjennomføringar / penetratorer og sensordeler. Kyocera jobber aktivt med flere prosjekter for bl.a hydrogenfangst, solenergi, vindkraft og lagring av disse samt att konvertere avløpsvann og avfall til bioenergi.

Kyocera Fineceramics hjelper gjerne med gode designforslag og tekniske løsninger. Kyocera's  erfarne nordiske team er alltid klare til å supporta sine  kunder og markeder!

Les mer om programmet og få ditt gratis Visitor Pass på https://www.energyconference.no/

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
KYOCERA Fineceramics Nordics AB

Jan Stenbecks Torg 17
164 40 KISTA
Sverige

Send til en kollega

0.11