23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Kontrollskapet er historie!

Med Vario-X oppnår du 100 prosent desentralisert automatisering, helt uten et kontrollskap.

Med Vario-X kan oppsett inkludert alt monterings- og installasjonsarbeid, monteres 40 prosent raskere enn med konvensjonelle styreskapsystemer og er 100 prosent desentralisert, styreskapfri og automatisert.

Dette øker ikke bare sikkerheten, men reduserer også plassbehov og tid på installasjonsarbeid.
Vario-X er en fleksibel og skalerbar automatiseringsplattform med maksimal åpenhet og ytelse på alle nivåer og alle grensesnitt.

Med sømløs integrasjon av desentrale servodrev, er pålitelig spennings-, signal- og datastyring direkte i feltet sikret. Dette betyr at alle automatiseringsfunksjoner kan implementeres helt desentralt uten et kontrollskap for første gang. De kraftige husene med IP67-beskyttelse plasseres ganske enkelt side om side på en solid monteringsplate med integrerte maskinkonstruksjons profiler. På denne måten kan hele stasjonen enkelt festes til alle vanlige profilsystemer uten ekstra beskyttelse, til og med tåle en trinnbelastning på de monterte enhetene. 

Positive bivirkninger i forhold til energieffektivitet og plassbehov: Dersom kontrollskapet blir overflødig, kreves det mindre plass i produksjonen, som kan brukes til verdiskapende produksjonssystemer, for eksempel roboter.

 

Les mye mer om Vario-X her.

 

Har du spørsmål kan du alltid kontakte oss:

Telefon: 32 17 90 80

E-post: post@murrelektronik.no

 

Ekspertene våre er klare til å hjelpe deg med å finne den riktige løsningen for dine applikasjoner.

Murrelektronik AS
Alexander Foss Gade 13, 1
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
Org. nr.: DK35234586

Kontaktperson

CL
Charlotte Lefdal
cl@murrelektronik.dk

Send til en kollega

0.078