23948sdkhjf
Del siden

Murrelektronik AS

Murrelektronik er din systempartner. Vi leverer alt fra styreskap via aktivt eller passivt grensesnitt til felt. Vi har et bredt produktspekter som kan gi våre kunder nøye gjennomtenkte løsninger som er utviklet for å passe inn i den spesifikke applikasjonen innen industriell automasjon.

Vår suksess er basert på innovative produkter, høyt utviklet markeds- og kundeorientering, effektiv logistikk, teamarbeid med engasjement og kvalitetsbevissthet, noe vi er stolte av.

Dette er fordi selskapet vårt, som ble etablert i Oppenweiler i 1975, nå inntar en ledende posisjon i både nasjonale og internasjonale markeder.

Som kunde hos Murrelektronik er du i fokus og den viktigste for våre tanker og handlinger. Slagordet vårt "hold kontakten" har dukket opp fra denne filosofien. Dette understreker at vi konsekvent orienterer oss i forhold til markedets krav når det gjelder produkter, ytelse, pris, kvalitet, logistikk og service. I tillegg tilfører vi stor innovasjon og fleksibilitet, som understøttes av en samarbeidende ledelseskultur, flate hierarkier og korte beslutningsveier.

Murrelektronik er et globalt arbeidende selskap, som gir en spesiell grunn til å verdsette verdien av forbindelser. Det er mer enn 2000 ansatte på alle kontinenter der dine faste kontakter er lokalisert, som alle er kompetente, pålitelige og åpne for dine forslag og ideer.

Murrelektronik AS
Alexander Foss Gade 13, 1
9000 Aalborg
Danmark
Org. nr.: DK35234586
16
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.047