23948sdkhjf

Ny CEO i Murrelektronik

| Medlemsnyhet | Bedrift Murrelektronik AS

Vi kan med glede presentere den nye utnevnte Managing Director her i Murrelektronik; Henrik Dalby Damm.

Henrik startet i Murrelektronik i oktober 2021 som Sales Manager, der en av oppgavene hans var å få Murrelektronik opp og frem på det danske og norske marked. Med over 20 års erfaring i bransjen og et skarpt øye for salg, var der ingen tvil om Henrik passet veldig bra i denne rolle.

Da Murrelektronik søkte ny Managing Director 1. januar 2022, var det opplagt for Henrik, med kunnskapen han hadde fått om Murrelektronik og teamet, samt stor lidenskap for Murrelektroniks fremtid, å søke stillingen. Dermed har Henrik nå trådt gått inn i rollen som CEO i Murrelektronik Danmark og Norge fra mars i år. Gratulerer til Henrik og resten av Team Murrelektronik!

Vil du vite mer om Henrik?

Henrik bor litt utenfor Roskilde med kone og to hunder, han har to voksne barn og har akkurat blitt farfar til en liten gutt. På fritiden elsker han å løpe, delta i konkurranser f.eks. Ironman og Royal Run, og ikke minst bruker han mye energi på utstilling av sine to hunder.

En liten fun fact om Henrik; ”Henrik synes hundene hans burde ha sitt eget hus, så han bygde et identisk med sitt eget, slik at hundene kunne have deres helt eget”.

Tak Henrik, for du vil være i forkant av reisen for Murrelektronik!


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Murrelektronik AS

Alexander Foss Gade 13, 1
9000 Aalborg
Danmark
Murrelektronik AS

Send til en kollega

0.094