23948sdkhjf

I Norge liker vi å tro at vi er gode på sikkerhet

| Medlemsnyhet | Bedrift NFEA

– og ja – vi har relativt få storulykker i industrien i Norge – både offshore og landbasert.

Likevel – ulykker og hendelser skjer – og vi skulle så gjerne ha vært i forkant, og etablert "forsikringer" som kunne ha gjort at både risiko for hendelser og omfang av skader hadde blitt redusert.

Dette er bakteppet for konferansen,  Sikkerhetssystemer 2022, som arrangeres på Scandic Flesland Airport 30.-31. mars.

Vi får høre om konkrete hendelser som faktisk har skjedd, og læring som har kommet ut av de erfaringene som er gjort.   Videre får vi innblikk i relevante tekniske innretninger som er i bruk for å hindre hendelser i ulike industrianlegg.  Sist men ikke minst kommer vi innom tema og løsninger som kanskje ikke er nye i seg selv, men som gir nye sikkerhetsutfordringer der de er i bruk, nemlig hydrogen og batterier.

Konferansen tar sikte på å samle sentrale aktører fra offshore-bransjen og landbasert industri. Målet er å gi deg som deltaker inspirasjon og innspill – både gjennom foredrag og diskusjoner i salen, men også gjennom nettverksbygging i pauser og under konferansemiddagen.

Vi kombinerer nyheter, trender og erfaringer samt myndighetenes syn på det arbeidet vi gjør. Vi belyser også utvikling av standarder og retningslinjer som kan være relevante for deltakerne.

Sikkerhetssystemer 2022 henvender seg til brukere av sikkerhets- og automatiseringsløsninger. Ingeniører og fagarbeidere som jobber med prosess, sikkerhet, drift og vedlikehold vil ha nytte av å delta. Det samme gjelder elektro- og automatiseringspersonell, konstruktører og leverandører av utstyr, systemer og komponenter samt rådgivere og representanter fra myndighetene.

Eksempler på foredrag:

  • Petroleumstilsynet: Hva gjør vi med kravene når utstyret viser seg å være dårligere enn antatt i forrige utgave av NOG070
  • Equinor: Hendelsen med turbinhavari og påfølgende brann i metanolanlegget på Tjeldbergodden. Hva skjedde og hvorfor ble det slik?
  • MSA - The Safety Company: Hydrogen leak detection solution
  • Yara: Når barrieren mangler
  • OKEA: Oppfølging av SIL i drift på Draugen
  • Lundin: Digitaliseringsprosessen for automasjon

Du finner fullstendig program for konferansen HER! 


Kommentarer

SMART industri
Besøk NFEA på SMART industri 23.-25. mai
https://smart-industri.no/utstiller/nfea...

Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
NFEA

Kjøita 19
4630 Kristiansand
Norge
NFEA

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078