23948sdkhjf

Partnerskap mellom Kongsberg Digital og IKM Instrutek AS

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

Kongsberg Digital går sammen med IKM Instrutek for å levere integrert tjeneste innen tilstandsovervåkning.

Tar IKMs system for tilstandsbasert vedlikehold til skyen gjennom Vessel Insight.

IKM Instrutek har nå gått sammen med Kongsberg Digital (KDI) for å koble deres tjenester til Vessel Insight. Vessel Insight er en skybasert plattform som samler inn data ombord på fartøyet og overfører dataene sikkert til skyen. Ved å koble IKM Instrutek sine sensorer og tjenester til Vessel Insight, kan de tilby deres system for tilstandsovervåkning (CMS) til selskapenes felles kunder.

IKM Instruteks tilstandsovervåkingstjenester vil bli integrert med Vessel Insight, og tilgjengelig på Kognifai Marketplace. Dette er et flott tillegg til det stadig økende antallet tredjepart-, kundeeide- og Kongsberg-applikasjoner.

- Vi er glade for å kunngjøre vårt nye partnerskap med IKM Instrutek. Vi forventer at dette partnerskapet vil gi stor verdi for våre kunder, så vel som for IKM og KDI. IKM Instrutek leverer utstyr og tjenester knyttet til livssyklusstyring av kritisk utstyr til utstyrstunge industrier. Disse tjenestene, kombinert med øvrige tjenester i KDI-økosystemet, vil kunne bli et springbrett for våre kunder til å ta i bruk en strategi for tilstandsovervåking for sitt utstyr, sier Andreas Jagtøyen, konserndirektør for Digital Ocean i Kongsberg Digital.

- Med det krevende behovet og fokuset på tilstandsovervåking (CM) og prediktivt vedlikehold i alle bransjer, vil bruken av IKM Instruteks allerede velprøvde CM-system nå bli integrert i KDIs Vessel Insight. Med dette kan sluttbrukere hente, vise og lagre data for å kunne sikre fartøyets oppetid, ha sanntidsdata fra kritisk maskineri for evaluering under autodiagnose, eller koble til IKM Instruteks analyseeksperter til fartøyet, onshore-serveren eller skyen. Ved å identifisere tidlige tegn på slitasje og skader er det mulig å planlegge optimalt vedlikehold og dermed sikre maksimal oppetid. Som en sertifisert tjenesteleverandør for tilstandsovervåking av DNV GL, ABS og Lloyds tilbyr vi komplette leveringer, inkludert undersøkelser, prosjektering, installasjon, igangkjøring, analyse og støtte, sier Robert Kaasa, avdelingsleder Tilstandskontroll i IKM Instrutek.

Se mer på Kognifai Marketplace 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Bilder & videoer

Condition Monitoring by IKM InstrutekAccurex Automatic DiagnosticONEPROD Shock Finder

Send til en kollega

0.089