23948sdkhjf

Nytt mer bærekraftig KERAMISK MATERIALE!

| Medlemsnyhet | Bedrift KYOCERA Fineceramics Nordics AB

KYOCERA Finerceramics har utviklet ett nytt mer bærekraftig keramisk Zirkoniumoksid-materiale for krevande applikasjoner.

Basert på våre høyytelses keramiske materialer og våre kunders robuste prosesser og krav, har Kyocera utviklet et nytt Zirkoniumoksid-materiale, som vi kaller FZM+.

 Med dette nye keramiske materialet vil KYOCERA Fineceramics kunne øke sine markedsandeler for bl.a. nye pumpe- og ventilapplikasjoner med høyere krav som høyere trykk og høyere sikkerhetsfaktorer.Det nye materialet FZM+ har enestående egenskaper som høyere bruddstyrke, bedre trykkstyrke, høy hydrotermisk motstand og lav elastisitetsmodul.

 Disse forbedrede egenskapene sammen med den allerede velkjente gode korrosjons-motstanden og den høye kvaliteten på overflatene gjør FZM+ til en fantastisk materialkandidat for applikasjoner i tøffe og utfordrende miljøer.

 Kyocera Fineceramics ser et økt marked, bl.a. i segmentene olje & gass og fornybar energi for produkter som spacer cans i magnetisk tilkoblede pumper, ventildeler, høytrykksstempler, sensorer og flowmålere. Det nye keramiske materialet FZM+ tilbyr sikker og økonomisk drift!

For FZM+ ser Kyocera også et stort potensiale for andre applikasjoner som pumpehus og rør som er utsatt for høye trykkforskjeller eller som styringer for trådtrekking og slipeutstyr.

 Kyocera Fineceramics har over 60 års erfaring i produksjon og utvikling av avansert teknisk keramikk. KYOCERA Fineceramics Nordics AB er ansvarlig for salg, markedsføring, prosjektledelse og teknisk rådgivning i Nord-Europa. Våre kontorer i Kista, Stockholm i Sverige og Naestved i Danmark har et erfarent ingeniør- og salgsteam i Norden for å støtte våre kunder og markedssegmenter. Vårt morselskap KYOCERA Fineceramics Solutions GmbH og vårt søsterselskap KYOCERA Fineceramics Precision GmbH er noen av de eldste og mest anerkjente selskapene i Mannheim-området og i Selb-området i Sør-Tyskland. KYOCERA Fineceramics Solutions GmbH, grunnlagt på 1860-tallet, har siden jobbet med avansert keramikk med høy ytelse og forbedringer av materialer og prosessteknologier.

 Besøk Kyoceras hjemmeside: www.kyocera-solutions.se for å lese mer om keramikken vår.

Følg Kyocera på LinkedIn: www.linkedin.com/company/26191805

For videre informasjon kontakt:

KYOCERA Fineceramics Nordics AB                                            

Jan Stenbecks Torg 17                                                

SE-164 40 Kista, Sweden                                            

Telefon: +46 (0)8 44 66 910

E-Mail: cornelia.f.sundberg@kyocera-solutions.se


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
KYOCERA Fineceramics Nordics AB

Jan Stenbecks Torg 17
164 40 KISTA
Sverige

Send til en kollega

0.079