23948sdkhjf

Sikre skritt med sandaler og støvler

| Medlemsnyhet | Bedrift Ravema AS

GARANTs «komfort»-verneskosortiment er nå komplett. De nye skoformene er optimalisert for varme dager og fuktige omgivelser.

München, 27. oktober 2021 – GARANTs «komfort»-vernesko er nå tilgjengelige ikke bare som lave sko, men også som sandaler og støvler. Med sitt kraftige mesh-innlegg holder sandalene føttene komfortable selv på varme dager. De finnes i beskyttelsesklasse S1 og beskyttelsesklasse S1P med inntrengningsbeskyttelse. Samtidig oppfyller GARANT «comfort»-vernestøvelen kravene for beskyttelsesklasse 3. De er produsert uten sømmer for å beskytte føttene mot vanninntrengning, og som alle GARANT «comfort»-vernesko beskytter de også mot elektrostatiske utladninger (ESD).

I «komfort»-modellen av GARANTs vernesko kombineres et klassisk design med en utmerket brukskomfort. Det motstandsdyktige overdelsmaterialet av lett mikrofiber og det pustende innerforet tilpasser seg skånsomt fotens form. Skoen finnes i to forskjellige bredder, slik at en god passform er sikret også for brukere med bredere føtter. Innersålen har støtdemping i hælen og er tilgjengelig i tre forskjellige utgaver, som velges avhengig av brukerens kroppsvekt. Dette gjør at skoen minsker belastningen på knærne og ryggraden og gjør det daglige arbeidet betydelig mer komfortabelt. Den sklisikre yttersålen GARANT comfort TPU med «vendepunkt» gir et godt fotfeste på verkstedet og i fabrikken, noe som øker sikkerheten.

Alle GARANT «komfort»-vernesko er tilgjengelig i størrelse 36–48 og kan bestilles i eShopen på www.hoffmann-group.com og fra Hoffmann Groups katalog 2021/2022.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Ravema AS

Ilebergveien 3
3011 Drammen
Norge
Ravema AS

Send til en kollega

0.094