23948sdkhjf
Del siden

Ravema AS

Ledende partner til verkstedindustrien - en omfattende rasjonaliseringsprosess pågår for å styrke den nordiske verkstedindustriens konkurranseevne. Ravema skal være kunden sin partner i denne prosessen.

Vi leverer høyteknologiske verktøymaskiner, utstyr, service og industritilbehør, og vi er markedsledende i både Norge og Sverige.

Våre viktigste produkter
Som ledende partner til verkstedindustrien har vi et komplett tilbud med et bredt produktspekter fra markedsledende leverandører.
- Skjæreteknikk
- Service
- Verktøyteknikk
- Måleteknikk


Ravema ble grunnlagt i 1912 og har gjennom årene oppnådd å få et sterkt varemerke ved hjelp av høy teknisk kompetanse og agenturer fra verdensledende leverandører.

Ravema sitt hovedkontor ligger strategisk plassert i Värnamo, sør i Sverige. Norske Ravema AS har hovedkontor på Sætre med avdeling/ demosenter på Jæren sør for Stavanger. I 2008 startet et nytt firma, Ravema Oy, med kontor i Tammerfors, Finland.

Bedriften inngår i Liljedahl Machine Tools, som er et konsern i Liljedahl Group - et finansielt sterkt industri- og handelskonsern.

Ravema AS
Ilebergveien 3
3011 Drammen
Norge
Org. nr.: NO975809617

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031