23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Utstyr dine ansatte med riktig verneutstyr!

Hoffmann Group har over 100 års erfaring som verktøyspesialister, og er dermed svært klare over hvilke farer som kan oppstå på arbeidsplassen.

Oppdraget vårt er å motvirke disse farene og sikre en tryggere og sunnere arbeidsplass for deg og arbeidsteamet ditt. Personlig verneutstyr omfatter bl.a.: hørselsvern, vernebriller, hjelmer, åndedrettsvern, vernehansker, vernesko, beskyttelse av huden, fallsikring og beskyttende arbeidsklær. Vi kommer inn på noen av dem nedenfor!

ØYNE 
Gjennom øynene tar vi inn omtrent 85 % av sanseinntrykkene våre. Ingen andre organer formidler så mye informasjon. Derfor er det av største viktighet å beskytte øynene våre mot alle former for negativ påvirkning.

Øyeskader kan oppstå som følge av mange forskjellige faktorer. Når det gjelder mekaniske og kjemiske risikoer, er disse lette å identifisere. Dette gjelder derimot ikke for skader som følge av optisk eller termisk stråling. Denne typen skader kan komme fra naturlige eller kunstige kilder (varme overflater, sveising, skjærebrenning, ved laserbruk eller under arbeid på elektriske systemer). Bruker du riktig øye-/ansiktsbeskyttelse, kan 90 % av disse skadene unngås.

Lisa, selger hos Ravema, gir tips:
Med GARANTs nye vernebriller får du et par briller med moderne design og sikker beskyttelse mot støv, skitt og andre farlige fremmedelementer. Belegget gir brukeren varig duggfrihet og er dessuten ripebestandig (KN-sertifisert). Både lengden og vinkelen på stengene kan justeres, og de kan dermed individuelt tilpasses til alle ansiktsformer. Dessuten gjør de myke komponentene på stengene og ved nesen at brillene sitter bekvemt uten å trykke, og gir stor bærekomfort selv under lange arbeidsøkter. Du er ikke bare sikker, du får også et par ekstremt flotte og komfortable briller. Ganske enkelt en optimal kombinasjon! 

ØRER
Høy eller kontinuerlig støy svekker hørselen vår betydelig, og kan på lang sikt svekke prestasjonsevnene våre. Støy har ikke bare skadelig innvirkning på hørselen vår, men kan også ha negative virkninger på andre deler av kroppen, f.eks. hodepine. 

Hva er støy?
Støy er lyd med høy intensitet. Om støybelastningen blir for stor, bøyer hårcellene i det indre øret seg. Denne prosessen er reversibel i et visst tidsrom og for en viss lydtrykksbelastning. Ved kontinuerlig overbelastning retter ikke hårcellene seg ut lenger, og dette kan da forårsake en permanent hørselsskade.

Lisa gir tips:
De gjenbrukbare GARANT hørselvern-øreproppene  har en innovativ form som er kopiert anatomisk fra øregangsåpningen. Den gir en behagelig brukeropplevelse uten trykk, samtidig som de gir størst mulig beskyttelse. Det slitestreke skaftet med gripetak gjør det mulig å sette proppen på plass på få sekunder ved å lett vri den inn med én hånd. Den behøver ikke rulles sammen først. Det kan være fort gjort å legge fra seg øreproppene på en skitten benk før kaffepausen. Fortvil ikke! GARANT hørselsvern-ørepropper kan vaskes rene.

LUNGER
Ren luft er en forutsetning for å kunne jobbe under sunne forhold. Luften er så selvsagt for oss at ofte ikke innser betydningen av den før det ikke finnes nok av den, eller når den er forringet og forurenset av farlige stoffer. Med et passende åndedrettsvern kan farlige stoffer enkelt filtreres vekk fra luften vi puster inn. Det er typen farlige stoffer som avgjør om et partikkelfilter, gassfilter, eller en kombinasjon av begge behøves for å rense luften og beskytte lungene våre. 

Lisa gir tips:
Er du ute etter et åndedrettsvern med optimal passform? Med et godt materiale som avviser både fukt og svette, som garanterer en sikker passform uten trykk og som sitter tett? Da skal du prøve våre High Performance-åndedrettsvernmasker fra GARANT. Med konstant høy filterkapasitet blir pustingen betraktelig lettere gjennom dette førsteklasses filtermediet. Den bøyelige nesebøylen og den myke neseputen inne i masken garanterer en sikker passform uten trykk, og sørger også for at masken er tett. På denne måten gir masken pålitelig beskyttelse mot faste og flytende aerosoler. Den fleksible og gjennomgående hodestroppen i tekstil gir en komfortabel og sikker passform som gjør det mulig å ta åndedrettsvernet på og av på en ekstra komfortabel måte.

Er det på tide å utruste personalet ditt med nytt verneutstyr?
Vi hos Ravema er spesialister, og hjelper mer enn gjerne med å beskytte personalet ditt på arbeidsplassen. Du er velkommen til å kontakte oss på: lisj@ravema.se eller +46 (0) 370-488 52. 

https://www.ravema.se/nb

Ravema AS
Ilebergveien 3
3011 Drammen
Drammen
Norge
Org. nr.: NO975809617

Kontaktperson

FB
Fanny Blomberg
fabl@ravema.se

Send til en kollega

0.079