23948sdkhjf

Workshop: Operativ Produksjonsledelse med Digital Lean

| Medlemsnyhet | Bedrift NFEA

Bruk av digitale samarbeidsverktøy for å sikre kontinuerlig forbedring

Kontinuerlig forbedring av kvalitet, kost, og leveransepresisjon (KPI) er nødvendig for å forbli konkurransedyktig, kanskje spesielt i høykost land som Norge og Tyskland. Dette er mulig ved å støtte den daglige operative produksjonsledelsen med digitale verktøy direkte der hvor verdiene skapes – hos operatøren. Det handler om å ta tak i årsaken til problemer og avvik.

Denne workshopen vil ta for seg hvordan bedriften på noen få uker kan bedre overordnede KPI’er ved å kombinere ledelse med brukervennlig software løsninger. I tillegg til å se på organisasjon og prosesser internt i bedriften, så vil vi gå igjennom reelle eksempler fra forskjellige industrier. Hver deltager vil få en gjennomgang av en egenanalyse av organisering og «digital lean» modenhet, med anbefalinger. Det blir en interaktiv blanding av teori og praksis.

Workshopen vil gi et godt utgangspunkt for å gå videre med digitalisering av produksjonsgulvet, her er og diskusjonen mellom deltagerne verdifull.

Målgruppe
Alle som er interessert i daglig produksjonsledelse og/eller digitalisering av produksjon, uavhengig av type produksjon (serie, batch, prosess).

Læringsmål
Forståelse av suksessfaktorer for et fungerende produksjonsledelses system (MOM Manufacturing Operations Management). Etablere en metodikk og prosedyrer for strukturert prioritering og løsning av daglige problemer. Deltageren vil få et utgangspunkt for videre arbeid i sin egen produksjonsbedrift.

Foredragene vil foregå på engelsk!

Program og mer informasjon finner du HER!

Foredragsholder: Lukas Weber
Lukas Weber er CEO og medgrunnlegger i Sonic Technology. Han vokste opp i oldefarens mekaniske produksjonsbedrift, leverandør til bilindustrien i Tyskland, og fikk verdifull erfaring i produksjonsledelse. Denne bakgrunnen er benyttet til å utvikle brukervennlige applikasjoner for å optimalisere daglig drift.

Han er en populær instruktør og ekspert innen operativ produksjonsledelse med Digital Lean, og tilbyr disse kursene til internasjonale bransjeforeninger og firmaer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
NFEA

Kjøita 19
4630 Kristiansand
Norge
NFEA

Send til en kollega

0.093