23948sdkhjf

Air Liquides «safety walk» for sikker gassbehandling

| Medlemsnyhet | Bedrift Air Liquide Norway AS

For Air Liquide er generell sikkerhet – og sikker gasshåndtering spesielt – et svært viktig tema. Sikkerhet står alltid øverst på dagsorden når vi treffer våre kunder.

For oss er generell sikkerhet – og sikker gasshåndtering spesielt – et svært viktig tema. Sikkerhet står alltid øverst på dagsorden når vi treffer våre kunder. 

Vi tilbyr også våre kunder å ta en «safety walk» sammen med oss. Turen på arbeidsplassen tar bare ca. 30 minutter, og vi bruker som et hjelpemiddel i en app som heter risikoanalyseappen fra 21st Century Mobile. Appen passer til de fleste bedrifter og turen går ut på at vi tar en gjennomgang av hvordan kunden håndterer gassene på arbeidsplassen. Målet er å skape bærekraftige rutiner for sikker håndtering av gasser og utstyr i det daglige arbeidet.

Vi har kunder i mange forskjellige bransjer, med helt forskjellige arbeidsmiljøer, alt fra verksted- og næringsmiddelbedrifter til laboratorier og forskningssentre. Fellesnevneren er håndtering av gassflasker eller flytende gasser i tanker, samt utstyr i miljøer som skal være sikre for de som jobber der. Ta kontakt med din Air Liquide-forhandler eller Kundeservice.

Les mer 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Air Liquide Norway AS

Drammensveien 64B
3050 Mjøndalen
Norge
Air Liquide Norway AS

Send til en kollega

0.063