23948sdkhjf
Del siden

Air Liquide Norway AS

Air Liquide er verdensledende leverandør av gasser, teknikk og tjenester for industri- og helsesektoren. Virksomheten er representert i 75 land, har ca 66 400 medarbeidere og over 3,8 millioner kunder og pasienter. Oksygen, nitrogen og hydrogen er små molekyler som er grunnleggende for alt liv, materie og energi. Disse gassene utgjør hjørnesteinene i Air Liquides vitenskapelige arbeid og har vært kjernen i konsernets virksomhet siden den ble grunnlagt i 1902.

Air Liquide Norway AS er medlem av Air Liquide-gruppen. Sammen med våre søsterselskaper i Danmark, Sverige og Finland inngår vi i en felles nordisk organisasjon. Det gjør at vi kan tilby deg som kunde ressurser og svært god service, også over landegrensene.

Vi hjelper deg å utnytte gassteknikkens unike muligheter på best mulige måte. Fra innledende behovsanalyse, testkjøring, installasjon og opplæring frem til en optimalt inntrimmet prosess. Vi tilbyr også en rekke tjenester, blant annet service og vedlikehold, tilpasset kundespesifikke behov.

Takket være våre strategisk plasserte produksjonsenheter, vår effektive transportorganisasjon og over 350 utsalgssteder leverer vi raskt og sikkert over hele Norden.

Air Liquide Norway AS
Drammensveien 64B
3050 Mjøndalen
Norge
34
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.047