23948sdkhjf

Digitalisert produksjon har kommet for å bli

| Medlemsnyhet | Bedrift NFEA

Konferansen Smart Produksjon 2021 arrangeres 1.-2. desember ved Katapultsenteret på Raufoss, MTNC (Manufacturing Technology Norwegian Catapult Centre).

Raufoss representerer et sterkt mangfoldig industrielt miljø med fokus på avansert masseproduksjon for bilindustri og forsvar. Innlandet har også mange interessante små og mellomstore bedrifter innen vareproduksjon.

Katapultsenteret ligger midt i Raufoss Industripark, så det blir spennende bedriftsbesøk i gangavstand fra konferansen. I tillegg vil det settes av tid til å prøve katapulten gjennom demonstrasjoner av læringsarenaer og minifabrikker.

Det er lagt opp til at deltakere kan delta på to bedriftsbesøk, "besøk 1"  klokken  kl. 13:30-15:00 og "besøk 2" kl. 15:30-17:00.  

  • For "besøk 1" kan du velge enten HY5, Kongsberg Automotive eller Neumann.
  • For "besøk 2" kan du velge enten Benteler, Hexagon Ragasco eller Kortkurs Lean Lab.

Covid-19 situasjonen som har preget de to siste årene vil nok øke bruken av digitale løsninger i samfunnet, men vil også utfordre industribedriftene i Norge på mange teknologiområder. Vi håper å kunne demonstrere gode bærekraftige løsninger for å bringe industriproduksjonen i Norge gjennom disse utfordringene, og inn i en stabil, framtidsrettet tilstand.

Tema for årets konferanse er bruk av digitale tvillinger i industrianlegg samt Asset Management og vedlikehold. Vi vil også belyse utfordringene som industrien har med Cyber-sikring, og får da blant annet foredraget: "En hackerhistoria fra Vestlandet". Vi kommer også innom prosesstyring og hva som ligger i begrepet «Digitalt Forsterket Operatør».

Velkommen til spennende bedriftsbesøk og interessante foredrag som vil hjelpe deg inn i framtidens industribedrift!

NB: Vi har holdt av et begrenset antall rom på Quality Hotel Strand Gjøvik frem til 20. oktober. Det er derfor lurt å melde seg på konferansen og sørge for å booke overnatting før denne datoen.

 For fullstendig program, mer informasjon og påmelding, KLIKK HER!

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
NFEA

Kjøita 19
4630 Kristiansand
Norge
NFEA

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078