23948sdkhjf

Westcon Løfteteknikk har signert ny kontrakt med Statkraft

| Medlemsnyhet | Bedrift WESTCON LØFTETEKNIKK AS

Westcon Løfteteknikk AS har nylig signert ny kontrakt med Statkraft for sakkyndig arbeid på totalt 135 vindturbiner, i tillegg til høyfjellsmaster med varighet 2 år og 1+1 år i opsjon.

Kontrakten inkluderer sakkyndig kontroll av løfteutstyr, heiser, kraner og annet som krever årlig sakkyndig kontroll på vindturbiner, plassert på Smøla/Hitra og Kjøllefjord i Finnmark.

Arbeidet gjelder for totalt 135 vindturbiner, i tillegg til høyfjellsmaster, og kontrakten har en varighet på 2 år med 1+1 år i opsjon.

 Administrerende direktør i WCL, Karl Johan Jentoft, forteller at denne kontrakten er et resultat av bedriftens målrettede satsning på kraft- og fornybar industri;

 - Dette er en stor kontrakt og vi er ydmyke og stolte over at Statkraft har valgt oss som leverandør. Vår erfaring og kompetanse egner seg godt til denne type arbeid og det bekrefter at vår målrettede strategi og satsning på nye områder er riktig og at det gir resultater. Vi ser frem til et godt samarbeid med Statkraft og medarbeiderne våre. 

I 28 år har Westcon Løfteteknikk vært tett på utviklingen av norsk olje og gass. Denne utviklingen vil de fortsette å følge, samtidig som de ser mulighetene som fornybar energi representerer. Jentoft er ikke i tvil om hvordan WCL kan bidra til dette;

- Vi har siden 1998 vært en betydelig aktør og totalleverandør av sakkyndig kontroll, tilkomstteknikk, opplæring og løfteutstyr til norsk maritim og offshore industri. Det vil vi fortsette å være og vi satser stort på dette området. Samtidig ser vi at våre geografiske plasseringer gir god og rask tilgang til nye vindparker, for effektiv utvikling og igangkjøring, og vi har den spesialkompetansen, erfaringen og det nettverket som trengs for å bidra til videreutviklingen av norsk energisektor.

 

Kontakt:

Karl Johan Jentoft, Administrerende direktør, Westcon Løfteteknikk AS

karl.johan.jentoft@westcon.no

+47 915 32 514

 

Foto: Statskraft.no

Medlemsnyhet

Bedrift
WESTCON LØFTETEKNIKK AS

Grannesgata 25
5523 Haugesund
Norge
WESTCON LØFTETEKNIKK AS

Send til en kollega

0.062