23948sdkhjf
Del siden

Westcon Løfteteknikk AS

Westcon Løfteteknikk AS (WCL) er Norges ledende totalleverandør av produkter og tjenester innen kran og løft.

Vi tilbyr deg og din bedrift et totalkonsept som omfatter salg og utleie av kraner og løfteutstyr, ingeniørtjenester, sakkyndig kontroll og sertifisert sikkerhetsopplæring. Alt du trenger på ett sted.

Vår plassering i Haugesund, Stavanger, Bergen, Florø og Odda gir god tilgjengelighet til, og nær kontakt med, kunder, forhandlere og leverandører.

Vårt verksted er moderne, med alt av nødvendig kontrollutstyr.

Westcon Løftetenikk er sertifisert av DNV GL i henhold til NS-EN ISO 9001:2015 som Løfteteknisk totalleverandør for onshore og offshore virksomhet innen design, konstruksjon, produksjon, sakkyndig virksomhet for inspeksjon, sertifisering, salg og utleie av løfteinnretninger og løfteredskaper samt løfteteknisk på boreutstyr.

Westcon Løfteteknikk er din partner for trygge løft.

 

Om Westcon Group:

Totalleverandør av miljøvennlige og innovative løsninger.

40 års erfaring
Westcon Group er familieeid og har med mange års erfaring posisjonert seg som en av de ledende totalleverandørene av trygge, effektive og innovative løsninger, tjenester og produkter innen offshore, energi og maritim industri.

Westcon bidrar til å gjøre rigger og skip tryggere og mer effektive med erfarne og kompetente medarbeidere i en veletablert prosjektorganisasjon.'

Westcon sine verft i Ølen, Florø, Karmsund og Helgeland har en godt utviklet infrastruktur og de tilbyr et bredt spekter av tjenester og produkter via sine selskap:
‍Westcon Yards
‍Westcon Power & Automation (WPA)
‍Westcon Løfteteknikk (WCL)
Westcon Olvondo
Westcon Geo
Westcon Design

Westcon Løfteteknikk AS
Grannesgata 25
5523 Haugesund
Norge
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031