23948sdkhjf

Teknisk glass tilpasset din forretning.

| Medlemsnyhet | Bedrift Mirit-Glas A/S

Glass er mye annet enn vinduer. Når selskaper bruker glass, er det vanligvis løsninger som spesialslipt glass, antirefleksglass glass, glass for å dempe radioaktive stråler eller en kombinasjon av flere typer glass.

Vanlig navn for glass tilpasset forretningsløsninger er teknisk glass.
”Når vanlig glass ikke løser problemet, finner vi en teknisk glassløsning. Rett fra spesielle belegg (coating) til spesielle herdere. Vi finner løsningen som løser kundens problem,” sier salgssjef i Mirit Glas A/S, Johan Stenfeldt Hansen.
 
Sånn at det riktige glasset kan gjøre en forskjell for det enkelte selskap, må det tilpasses det enkelte selskaps produksjon. For eksempel selskaper som lager desinfeksjonsanlegg som bruker ultrafiolett lys (UV).
I en slik løsning bruker man vanligvis kvartsglass som lar UV lys passere. Hvis du vil observere prosessen fra utsiden, uten å bli skadet av det ultrafiolette lyset, kan du montere et laminert glass som filtrerer bort UV- lyset.
 
”Det kan høres ut som en klisje, men det finnes faktisk nesten ett glass for enhver anledning. Vi har produsert glass for industrien siden 1952, da vi begynte å levere frontglass til fjernsyn.
Derfor har vi lang erfaring i å veilede våre kunder til å velge den rette tekniske glassløsning,” sier Johan Stenfeldt Hansen.
 
Les mer her.

Medlemsnyhet

Bedrift
Mirit-Glas A/S

Marielundvej 37 D - 1.sal
2730 Herlev
Danmark
Mirit-Glas A/S

Send til en kollega

0.109