23948sdkhjf

Busch presenterer effektive vakuumløsninger på Aqua Nor 2021

| Medlemsnyhet | Bedrift Busch Vacuum Solutions Norway AS

Busch Vacuum Solutions utvikler og produserer vakuumløsninger for kunder i oppdrettsnæringen med fokus på bærekraftig og effektiv drift.

Moderne havbruk er i dag en kunnskapsindustri med svært avansert teknologi. Busch tilbyr et bredt spekter av produkter for svært mange bruksområder innen oppdrettsnæringen og kan tilby løsninger i alt fra gasstilførsel i avlstanker og transport av dødfisk til utsuging av bi-produkter og  emballering av sluttprodukter.

På Aqua Nor 2021 vil Busch demonstrere vakuumtransport av dødfisk. Dette systemet muliggjør hygienisk fjerning av den døde fisken fra karene i settefiskanleggene. Systemet består hovedsakelig av en syklonseparator, en tank og en R5 vakuumpumpe med roterende lameller. Et slikt system kan gjerne oppgraderes ved å bruke IoT -løsninger og på denne måten gjøre vakuumforsyningen enda mer effektiv og trygg. En R5 med roterende lameller kombinert med et IoT-sett vil bli vist på messen på Aqua Nor.

Tilstandsovervåking av vakuumpumper kan bidra til å optimalisere produksjonsprosessen. Derfor utviklet Busch den digitale innovasjonen kalt OTTO, og vil introdusere dette på Aqua Nor for første gang. Kunder kan spore ytelsesparametere på vakuumpumpene via Busch IoT -dashbordet og Busch Vacuum -appen, og på IoT -dashbordet er all nødvendig informasjon basert på innsamlet ytelsesdata tilgjengelig 24/7. Dataene tolkes, og ytelsestrender vises. For å optimalisere produksjonen gir Busch en oppsummerende rapport samt anbefalinger for hvordan man kan legge til rette for enda mer effektiv drift. Busch tilbyr også forskjellige IoT-servicepakker, og basert på dataanalyse tar Busch seg av forebyggende vedlikehold og sender servicetekniker om nødvendig.

Busch stiller ut i hall A på stand nr. 113.

Medlemsnyhet

Bedrift
Busch Vacuum Solutions Norway AS

Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Norge
Busch Vacuum Solutions Norway AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.094