23948sdkhjf

Vi gratulerer til SinkabergHansen med ny laksefabrikk!

| Medlemsnyhet | Bedrift Busch Vacuum Solutions Norway AS

1. juni startet slaktingen i den nye topp moderne laksefabrikken. Busch Vakuumteknikk AS er stolt leverandør av vakuumløsningen i det nye anlegget.

SinkabergHansen AS er et hel-integrert sjømatselskap med anlegg på kysten av Trøndelag og Helgeland. Produksjonen av settefisk skjer i Bindal og Nærøysund, mens slakting og foredling ligger på Marøya vis-a-vis Rørvik. Og det er her den nye "state-of-the-art"-fabrikken er satt opp.  Fra og med 1. juni startet de med slaktingen, og i løpet av august blir det full fart på filétlinjen også. Du kan lese mer om SinkabergHansen og den nye fabrikken her.

Vi har er stolt leverandør av vakuumløsningen i den nye laksefabrikken og har levert rør, ventiler og styring av vakuumsentral.  SinkabergHansen hadde tre TYR WT 0730 AV fra før og disse ble med over i den nye fabrikken. Ettersom det var nødvendig med to ekstra enheter for å generere nok vakuum supplerte vi med to ekstra vakuumpumper av samme type. Med gjenbruk av eksisterende vakuumpumper sørget vi for økonomisk effektive løsninger samtidig som vi sparte miljøet.

Busch Vakuumteknikk AS har lang erfaring med vakuum innen fiskeri- og oppdrett. Visste du at vakuum brukes flere steder gjennom hele livsyklusen til en oppdrettslaks? Les mer det her.

Vi gratulerer SinkabergHansen med ny laksefabrikk og takker for samarbeidet! 

Medlemsnyhet

Bedrift
Busch Vacuum Solutions Norway AS

Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Norge
Busch Vacuum Solutions Norway AS

Send til en kollega

0.063