23948sdkhjf

Busch Vacuum Solutions nominert til Rudolf Diesel Award

| Medlemsnyhet | Bedrift Busch Vacuum Solutions Norway AS

I år ble Rudolf Diesel-prisen delt ut online for første gang. Busch Vacuum Solutions var blant de nominerte til Rudolf Diesel Award 2021.

Hvert år hedrer Europas eldste innovasjonspris gründere og selskaper som har vist både entreprenørånd og evne til å implementere ideene sine i et bedriftsmiljø. 

Rudolf Diesel-prisen har blitt utdelt årlig siden 1953, og er basert på det livreddende arbeidet til den innovative og oppfinnsomme ingeniøren Rudolf Diesel. I år ble Busch Vacuum Solutions nominert i kategorien for mest suksessfulle innovasjon: "Most Successful Innovation Achievement".  De begynte i det små, men siden den gang har Dr.-Ing. Karl Busch sammen med sin kone Ayhan skapt et verdensomspennende selskap som produserer vakuumpumper, blåsere og kompressorer. I dag brukes Buschs' produkter over hele verden i blant annet i fiskeri- og oppdrett, næringsmiddelindustrien, plast-, kjemisk-, farmasøytisk- og halvlederindustri.

Med HUCKEPACK utviklet Dr.-Ing. Karl Busch den første oljesmurte lamellvakuumpumpen spesielt designet for emballasje av mat og drikke. En milepæl innen vakuum. Denne kompakte, robuste pumpen med tilleggsfunksjoner som var skreddersydd for markedet og samtidig designet for masseproduksjon med et minimalt antall komponenter, var på mange måter bedre enn konkurrerende produkter. Med denne oppfinnelsen var det mulig å forlenge holdbarheten til matvarene betydelig. Over hele verden ble produktene som Dr.-Ing. Karl Busch designet kopiert av konkurrentene, noe som er et sterkt uttrykk for hvor banebrytende oppfinnelsen hans egentlig var.

Rudolf Diesel-prisen hedrer enkeltpersoner og selskaper som har gitt et betydelig bidrag til å forbedre livskvalitet og velstand, samt å opprettholde innovasjonskulturen i Tyskland. Slike suksesshistorier har en signaleffekt for hele landets økonomi og industrielle posisjon. Hensikten med tildelingen av Rudolf Diesel-prisen er å gjøre publikum oppmerksom på disse suksesshistoriene og samtidig være et insentiv for innovasjon og entreprenørskap blant unge mennesker.

Vil du høre mere om Busch og vakuum innovationer? Følg oss på LinkedIn for flere spennende nyheter!

Medlemsnyhet

Bedrift
Busch Vacuum Solutions Norway AS

Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Norge
Busch Vacuum Solutions Norway AS

Send til en kollega

0.078