23948sdkhjf

(Enda en) stor ventilleveranse til brønnbåtprosjekt

| Medlemsnyhet | Bedrift Armatec AS

Nede på Armatec sitt nye lager og verksted på Trollåsen utenfor Oslo, er de straks i mål med de siste leveransene til Havyards tredje skip i samme brønnbåt serie.

Havyard er en av flere kunder de har innen fiskeoppdrett og aquakultur, en næring de følger tett og har stort fokus på.  Til dette prosjektet har Armatec AS levert ventilene til så å si alle systemene om bord. Foruten håndteringen av selve fisken, leverer de også ventiler til sirkulasjon, transport, biomasse, tankdrenering, medisinering, vakuum, filter, tankvasking, oksygen osv.

Ved å benytte effektive filtrerings- og vannbehandlingssystemer muliggjør det transport av lukkede systemer over lange avstander. Dette igjen forhindrer utslipp med tilhørende miljøpåvirkning, infeksjonsrisiko etc. Som Havyard selv skriver på sine nettsider «Dette, kombinert med et effektivt fremdriftssystem og optimalisert skrogform, gjør Havyard 587 til et av verdens mest effektive og miljøvennlige brønnbåter.»

Endret navn på selskapet
Havyard Leirvik AS har nylig endret navn fra New Havyard Ship Technology AS, og forteller i en pressemelding at de nå er klare til å starte med ombyggingsoppdrag, reparasjoner og servicer ved kai parallelt med nybyggingsaktiviteten fremover.

Miljøfokus – et stort pluss
FNs bærekraftsmål nr. 14 retter fokus på å bevare og bruke havet og de marine ressursene på en måte som fremmer bærekraftig utvikling. Derfor setter Armatec ekstra pris på å kunne levere til prosjekter som har fokus på akkurat dette.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Armatec AS

Brobekkveien 101
0582 Oslo
Norge
Armatec AS

Send til en kollega

0.063