23948sdkhjf

Nå digitaliseres postkassene også!

| Medlemsnyhet | Bedrift Stafa Industrier AS

Strategisk samarbeidsavtale mellom Stansefabrikken Home AS og IOT Solutions AS. Nå digitaliseres postkassene også!

Stansefabrikken Home AS og IOT Solutions AS har over tid samarbeidet om en løsning for digitale postkasser.
Etter en ide fra Stansefabrikken Home har IOT Solutions, med bidrag fra Innovasjon Norge, nå utviklet en helt ny løsning for systempostkasser, i første rekke for det norske markedet. Postkassene har elektroniske låser og digitale skilt, der alt styres via skyen. Tilgang til postkassen og tekst på navneskilt kan endres med noen tastetrykk smiler en fornøyd Trond Bergstuen som er daglig leder i Stansefabrikken Home.

Vi tente på denne ideen fordi det er flere større organisasjoner som administrerer et stort antall boliger med denne typen postkasser, legger Børre Tharaldsen, daglig leder i IOT Solutions, engasjert til. «I dag åpnes disse med vanlige mekaniske nøkler, og merkes med graverte skilt. Det fører til et enormt administrasjonsarbeid, og en ikke ubetydelig miljøbelastning. Derfor var det viktig for oss å være med i dette prosjektet».
Med den nye løsningen er alle postkasser online. Det gamle navneskiltet i gravert plastlaminat er erstattet med et display. Med få tastetrykk i administrasjonsprogrammet blir navn endret. Og teksten blir der selv ved bortfall av strømtilførsel. Postkassen kan åpnes med de fleste typer RFID-kort/brikker, og naturligvis også med app på mobiltelefonen. Løsningen er tilrettelagt for at man kan dele nøkkelen digitalt med f.eks pakkeleverandør slik at man slipper å være hjemme når pakken skal leveres.

«Denne løsningen vil effektivisere og forenkle hverdagen for våre kunder betydelig. I tillegg vil det være en betydelig miljøgevinst» uttaler Bergstuen
«Vi valgte å samarbeide med IOT Solutions fordi dette er et selskap med høy kompetanse på elektronikk og software. De er i stand til å utføre et komplett prosjekt bestående av både programvareutvikling og utvikling av nødvendig elektronikk» legger Bergstuen til.
«Løsningen tar i bruk det siste innenfor IOT teknologi og viser at digitaliseringen er viktig i alle markeder» sier Tharaldsen.

 

Om Stansefabrikken Home AS:
Stansefabrikken Home AS er lokalisert i Fredrikstad, og selskapet er en del av konsernet Stafa Industrier AS. Stansefabrikken Home er et selskap som utvikler og leverer egne produkter til markedet, og er markedsleder i Norge på post og pakke-distribusjonskasser. Stafa-konsernet har ca 400 ansatte og produksjonsenheter i Norge og Litauen. Konsernets hovedkontor er lokalisert i Grimstad.
Om IOT Solutions AS:

IOT Solutions AS er lokalisert i Kristiansand. Selskapet ble stiftet i 2016 av Børre Tharaldsen og Tommy Smith. Det er i dag 8 ansatte. Selskapet har utviklet og levert IOT baserte løsninger innenfor:
Industri 4.0, Vibrasjons analyse, Energi analyse, Energi styring og Byggautomasjon.
For mer opplysninger kontakt:
Trond Bergstuen, mobil 45887080 eller på mail til tbe@stansefabrikken.no
Børre Tharaldsen, mobil 90097206 eller på mail til bt@iotsolutions.no


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Stafa Industrier AS

Jon Lilletuns Vei 3
4879 Grimstad
Norge
Stafa Industrier AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078