23948sdkhjf

Stafa Industrier AS

Under paraplyen Stafa Industrier finner du en gruppe salgs-, produktutviklings- og produksjonsselskaper som tilbyr tjenester og produkter hovedsakelig basert på bearbeiding av tynnplater med tilleggstjenester. Vår visjon er å bygge langsiktige relasjoner med kunder som stiller tøffe krav og med fokus på å finne kostnadseffektive løsninger for dem. Forutsigbarhet med hensyn til kvalitet og leveringspresisjon er en selvfølge.

Med det Nord Europeiske markedet som målområde er våre produksjons- og salgsenheter strategisk plassert. Fra Sør Norge betjener vi våre skandinaviske kunder med en gunstig geografisk nærhet og med profesjonalitet som mer enn 50 års erfaring i dette markedet har gitt oss. Fra våre fabrikker i Litauen kombinerer vi fordelene ved å produsere i et lavkostland tett opp til store og sentrale deler av Europeisk industri.

Vårt budskap til deg som kunde og samarbeidspartner er; Nordisk forretningskultur, konkurransedyktighet og lavkost kombinert med vårt oppriktige ønske om å gjøre oss fortjent til å være din troverdige partner. Vi tror at kundens kompromissløse krav er nøkkelen til nye suksesser, nøkkelen til å videreutvikle vår kompetanse og kunnskap. Med det bakteppet er vi ivrige på å høre om og løse dine små og store utfordringer.

Gruppen består av flere forretningsområder i seks operative selskaper, samt salgskontorer i Sverige og Tyskland :

Stansefabrikken Gruppen

Eller kontakt våre medarbeidere; klikk her for oversiktSe alleNyheter

Nyeste tjenester

Fakta om Stafa Industrier AS

Adresse
Stafa Industrier AS
Jon Lilletuns Vei 3
4879 Grimstad

Region
Norge
Viken
Fredrikstad

Telefon: +47 37 26 82 00

Fax: +47 37 27 12 75

Org. nr.: NO936646891

Ansatte: 400

Sertifikater: ISO 9001, ISO 9001:2008

Se nettsiden

Kontaktpersoner

John Harald Megaard
Tittel: CMO
Direkte telefon: +47 92011817

Send til en kollega

0.158