23948sdkhjf

Carsten Holm A/S kan også fremstille prototyper

| Medlemsnyhet | Bedrift Carsten Holm A/S

Kanskje kjenner du Carsten Holm A/S best for sitt brede sortiment av tetninger og pakninger, men visste du at vi også fremstiller prototyper?

Selv om vi har fremstilt prototyper i snart 30 år, har vi stadig kunder som blir positivt overrasket, når de finner ut at vi også kan være behjelpelig med å fremstille prototyper i både plast og gummi.

30 års erfaring med fremstilling av prototyper
I årenes løp har vi hjulpet en rekke store danske og utenlandske virksomheter med å fremstille prototyper i forbindelse med deres produktutvikling. Ved fremstilling av prototype veileder vi gjerne om optimeringsmuligheter, slik at kunden på lengre sikt kan oppnå en optimal serieproduksjon.

 Vi har bred og lang erfaring i å hjelpe til med alt fra brukstekniske spørsmål og materialvalg, til fremstilling av selve prototypen. Når den endelige prototypen er klar, hjelper vi også gjerne til med å utarbeide en kommersiell løsning.

Har du bruk for hjelp til fremstilling av en prototype?
Vi har et omfattende produkt- og materialkunnskap, slik at vi kan hjelpe og veilede deg om selv de mest kompliserte tetningsløsninger. Kontakt vår tekniske avdeling på tlf. +45 62 62 52 55 eller på e-mail på  – så hjelper vi deg i mål.

Om Carsten Holm A/S
Selskapet ble grunnlagt av Carsten Holm i 1979.I dag er det en familieeid virksomhet overtatt av andre generasjon. Carsten Holm A/S er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015. Virksomheten produserer og markedsfører standard- og spesialpakninger til alle grener dansk og internasjonal industri. Selskapet har for tiden 34 ansatte i Danmark og 10 personer i det kinesiske salgsselskapet Holm Sealing Solutions Ltd.

Medlemsnyhet

Bedrift
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.062