23948sdkhjf

Danmark-sjef tar over som salgssjef i KUKA Nordic

| Medlemsnyhet | Bedrift KUKA Nordic Norway

- "Jeg har stor interesse for digitale plattformer" KUKA Nordic har utnevnt en ny salgssjef. Kim Reeslev, Country Manager i Danmark, vil overta ansvaret for salgsarbeidet i de nordiske og baltiske landene.

– Jeg ser frem til å jobbe enda tettere med sluttkundene og systempartnerne i de forskjellige landene, sier Kim Reeslev. 

Kim Reeslev er godt kvalifisert for den nye jobben. Han har vært KUKA Nordics Country Manager i Danmark siden 2010 og er godt kjent med bransjen, utfordringene og mulighetene kundene står overfor.
– Vi er i en ekspansiv fase av industrihistorien. Det blir en ekspansiv digitalisering og det blir spennende å være med og drive salgsarbeidet på en litt bredere front, sier Kim Reeslev.
Trenden mot industri 4.0 med smarte fabrikker, bruk av digitale tvillinger og så videre er ting som passer ham som hånd i hanske.
– Ja, jeg har stor interesse for digitale plattformer. Løsninger rundt dette har jeg jobbet med i mange år i det danske markedet, sier han.
Selv har Kim Reeslev bakgrunn som ingeniør. Siden 2019 er han også styreleder i den danske bransjeforeningen DIRA (Danish Industrial Robot Association), som samler over 200 selskaper med fokus på robotikk. Det handler om alt fra produsenter av roboter til systemintegratorer, forskere og selskaper som bruker roboter.
– Et morsomt oppdrag som føles veldig ærefullt. Et av mine mål som styreleder er å styrke samarbeidet mellom systemintegratorer, produsenter og forskere. Det er store gevinster med det, sier han.
Kim Reeslev overtar jobben som salgssjef etter Joacim Lorentsson, som nylig tok et steg opp til stillingen som administrerende direktør i KUKA Nordic. Han er veldig fornøyd med valget av Kim Reeslev som hans etterfølger.
– En veldig kunskapsrik person. Kim har et sterkt engasjement og en dyp forståelse av utviklingen i hele bransjen, sier han.

Medlemsnyhet

Bedrift
KUKA Nordic Norway

Sentrumsvegen 5
2860 HOV
Norge
KUKA Nordic Norway

Send til en kollega

0.062