23948sdkhjf

R. STAHL TRANBERG leverer til el-ferjer

| Medlemsnyhet | Bedrift R. Stahl Tranberg AS

Innen 2025 skal alle bilferjer i Norge gå på strøm og de fleste ferjeoperatørene i Norge har begynt prosessen med å bytte ut gamle ferjer med nye elektriske hybrid ferjer.

Norled, en av av de ledende operatørene i Norge legger til fire nye fartøy i flåten deres. Alle fartøyene blir produsert av det polske verftet, Remontowa Shipbuilding AS.

R. STAHL TRANBERG er stolte av å levere navigasjonslys system og søkelys til disse fartøyene. Ferjene er 114 meter lange, 17,7 meter brede og de to første (MF Festøya og MF Solavåg) kan ta opptil 120 personbiler og 296 passasjerer. Det tredje og fjerde fartøyet vil kunne ta flere passasjerer og ettersom ruten er kortere, vil det være en reduksjon av batteripakken på omtrentlig 20%.

Videoen nedenfor viser MF Mannheller som seiler ut av verftet for sjøprøver. Etter disse er gjennomført, vil ferjen bli vasket, klargjort og overlevert til Norled. Når ferjen ankommer Norge og får det siste utstyret montert, vil den være klar for service på strekningen Mannheller - Fodnes.

Se video av MF Mannheller på vei ut for sjøprøver


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
R. Stahl Tranberg AS

Strandsvingen 6
4032 Stavanger
Norge
R. Stahl Tranberg AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.047