23948sdkhjf

TRANBERG® Status light ombord “Altera Wave”

| Medlemsnyhet | Bedrift R. Stahl Tranberg AS

Det er alltid en glede for oss å se produktene våre i aksjon. Se bilder og video av TRANBERG® Status light ombord “Altera Wave”.

"Altera Wave" ble bygget i 2020 og er en shuttle-tanker designet av Altera Infrastructure. Skipets konstruksjon er basert på Altera's e-shuttle design og benytter LNG som primær drivstoff og en blanding av nedkjølt drivstoff og VOCs (volatile organic compounds) som sekundær drivstoff, mens batterier bidrar til fleksibilitet og for å unngå "black out". Teknologien ombord "Altera Wave" bidrar til å gjøre bruken av drivstoff mer effektivt samtidig som utslipp reduseres.

R. STAHL TRANBERG er stolte av å levere TRANBERG® Status light til "Altera Wave". TRANBERG® Status lys oppfyller alle krav i henhold til CAA UK CAP 437, er både kostnads-effektive, og vedlikeholdsfrie. Enkel installasjon og er tilgjengelig både som "main light" og "repeater light". For mer informasjon, kontakt Daniel Elgar, en av våre helidekk eksperter, på daniel.elgar@r-stahl.com.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
R. Stahl Tranberg AS

Strandsvingen 6
4032 Stavanger
Norge
R. Stahl Tranberg AS

Bilder & videoer

TRANBERG® Status light ombord “Altera Wave”TRANBERG® Status light ombord “Altera Wave”TRANBERG® Status light ombord “Altera Wave”TRANBERG® Status light ombord “Altera Wave”TRANBERG® Status light ombord “Altera Wave”TRANBERG® Status light ombord “Altera Wave”

Send til en kollega

0.093