23948sdkhjf

KUKA Nordics virtuelle robotmesse

| Medlemsnyhet | Bedrift KUKA Nordic Norway

KUKA byr på nyheter og en titt inn i fremtiden på ny møteplass

Nå koronatilpasser KUKA Nordic arrangementene sine og møter kunder og andre kontakter live online på KUKAs virtuelle robotmesse. 
For tiden kan vi ikke gjennomføre møter i tradisjonell form, som vårt årlige partnerarrangement, konferanser og messer. I stedet åpner vi opp for nye møteformer som gir flere mulighet til å delta, sier Peter Ljungberg, Global Key Account Manager Automotive i KUKA Nordic.
KUKA Nordics virtuelle robotmesse holdes den 15. og 16. september og er rettet mot både kjøretøyindustrien og industrien generelt.

Den virtuelle møteplassen, der alt skjer i sanntid, omfatter en blanding av produktdemonstrasjoner og liverom/montre, med mulighet for deltakerne til å snakke med hele teamet i KUKA Nordic samt ulike samarbeidspartnere, og ha personlige møter for å diskutere løsninger og forretningsmuligheter. – Ta en rundtur gjennom KUKAs virtuelle messe og beveg deg fritt mellom liverommene våre, der du kan møte personalet vårt og andre deltakere. Lytt til presentasjoner og finn informasjon om nye produkter og løsninger.
Vi kommer til å presentere interessante nyheter begge dagene, sier Joacim Lorentsson, Sales Manager Nordic & Baltic.

– I vår virtuelle verden får deltakerne være med på ulike opplevelser, blant annet ta en titt inn i fremtiden for kjøretøyindustrien, kommende produkter, mobile plattformer og simulering, sier Peter Ljungberg.
Dag to, som er satt av til industrien generelt, blir også fullspekket av interessante presentasjoner. – Nyheter for Smart Automation presenteres hele dagen. Registrer deg på vår interaktive online-plattform Hopin, så møtes vi på KUKAs virtuelle robotmesse, sier Joacim Lorentsson.

Registrer her: https://www.kuka.com/en-se/press/events/2020/09/kuka-nordic-virtual-fair

Medlemsnyhet

Bedrift
KUKA Nordic Norway

Sentrumsvegen 5
2860 HOV
Norge
KUKA Nordic Norway

Send til en kollega

0.14