23948sdkhjf

Busch Vacuum Solutions tildelt pris for beste familiebedrift

| Medlemsnyhet | Bedrift Busch Vakuumteknikk AS

Busch Vacuum Solutions er av det anerkjente forretningsmagasinet Wirtschaftswoche tildelt prisen for et av Tysklands fremste familieselskaper 2020.

Wirtschaftswoche er Tysklands ledende forretningsmagasin og de deler ut denne prisen til de 50 mest synlige, innovative og populære mellomstore selskapene hvert år. Selskapene på listen har en omsetning på 250 millioner til en milliard euro hver, og representerer en viktig hjørnestein i den tyske økonomien.

I arbeidet med rangeringen av selskapene undersøkte markedsundersøkelsesinstituttet Innofact 2000 beslutningstakere på vegne av Wirtschaftswoche. I to trinn evaluerte de nesten 500 selskaper angående tillit, kvalitet, innovasjon, bærekraft og image som selskap og arbeidsgiver. Markedsforskerne satte deretter disse resultatene i forhold til den gjennomsnittlige utviklingen i omsetning og ansatte, samt patenter som ble søkt om mellom 2016 og 2018.

Busch Vacuum Solutions ble grunnlagt i 1963 av Dr.-Ing. Karl og kona Ayhan Busch og ble utvidet ytterligere sammen med andre generasjon, Ayla, Sami og Kaya Busch. Ledelsen i selskapet er helt og holdent medlemmer av familien Busch. Busch er representert over hele verden med 3500 ansatte fordelt i 44 land og 66 egne selskaper.  Med HUCKEPACK, utviklet Dr.-Ing. Karl Busch den første vakuumpumpen for emballasje av matvarer. I dag inkluderer den omfattende produktporteføljen løsninger for applikasjoner for vakuum og overtrykk uansett industrisektor; inkludert kjemisk, halvleder, medisinsk teknologi, plast og næringsmiddelindustri.

Medlemsnyhet

Bedrift
Busch Vakuumteknikk AS

Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Norge
Busch Vakuumteknikk AS

Send til en kollega

0.047