23948sdkhjf

Nyhet! Import av Sveisebord/Rullebord

| Medlemsnyhet | Bedrift Seal Weld Pro AS

Seal Weld Pro AS har direkteimport av praktiske mindre sveisebord/rullebord. Dette er en rimelig løsning for effektivisering av sveisearbeidet. 

Seal Weld Pro AS har tre mindre utgaver til inntil 50, 100 og 300kg belastning, og skaffer større utgaver på forespørsel. Diameter på rulleplaten er henholdsvis 320mm, 360mm og 600mm. Sveisebordene kobles til vanlig 220V 1-fase strømuttak. Vippevinkel 0-90 grader og bordet har trinnløs hastighet. Chuck kan påmonteres.

Kontakt oss for teknisk informasjon og pristilbud: 51 57 53 40 / firmapost@swp.no 

Salgsansvarlig: Svein Tore Hove (IWS) sth@swp.no / 45260966.

Seal Weld Pro er et resultat av to firmaer med lang erfaring i bransjen. Som tidligere Sveisehuset Vest er vi store i Norge innen sveisetilsett og sveiseutstyr. Vi er også en nasjonal pakningsleverandør med røtter tilbake til firmaet Arne Bø Pedersen med alt innen pakninger, plast- og gummiprodukter. Denne unike produktbredden foretrekkes blant annet av kunder som ønsker å redusere antall leverandører. I tillegg er vi konkurransedyktige på pris og levering fra Sandnes med stort lager. Vi har egenproduksjon og produktutviklingsavdeling, samt ansatte med fagkompetanse for rådgivning.

Sjekk ut www.swp.no eller kontakt firmapost@swp.no for mer informasjon.

Medlemsnyhet

Bedrift
Seal Weld Pro AS

Nikkelveien 11
4313 Sandnes
Norge
Seal Weld Pro AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062