23948sdkhjf

Vakuumsystem levert til provisorisk akuttsykehus i Madrid

| Medlemsnyhet | Bedrift Busch Vakuumteknikk AS

I løpet av 48 timer har den spanske hæren, sammen med brannmenn og hundrevis av frivillige, satt opp og utstyrt et provisorisk akuttsykehus i en av utstillingshallene på Madrid Exhibition Centre.

Spania har det nest høyeste antallet bekreftet smittede etter USA. I løpet av 48 timer har den spanske hæren, sammen med brannmenn og hundrevis av frivillige, satt opp og utstyrt et provisorisk akuttsykehus i en av utstillingshallene på Madrid Exhibition Centre. Akuttsykehuset har plass til 6000 pasienter, hvorav 500 av dem kan få intensiv medisinsk behandling og respirator.

For å kunne levere et velegnet vakuumsystem på kortest mulig tid valgte Busch Spania en ekstraordinær løsning: Vakuumsystemet i deres eget showroom som til vanlig kun bruks til opplæring ble demontert og på svært kort tid levert til Madrid. Vakuumsystemet består av tre R5 roterende lamellvakuumpumper, montert på et vakuumtank med oppstrøms bakteriefiltre. Siden systemet allerede var klart til bruk og ferdig tilkoblet kunne det installeres og brukes umiddelbart.

Medlemsnyhet

Bedrift
Busch Vakuumteknikk AS

Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Norge
Busch Vakuumteknikk AS

Send til en kollega

0.062