23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Vakuumsystem levert til provisorisk akuttsykehus i Madrid

I løpet av 48 timer har den spanske hæren, sammen med brannmenn og hundrevis av frivillige, satt opp og utstyrt et provisorisk akuttsykehus i en av utstillingshallene på Madrid Exhibition Centre.

Spania har det nest høyeste antallet bekreftet smittede etter USA. I løpet av 48 timer har den spanske hæren, sammen med brannmenn og hundrevis av frivillige, satt opp og utstyrt et provisorisk akuttsykehus i en av utstillingshallene på Madrid Exhibition Centre. Akuttsykehuset har plass til 6000 pasienter, hvorav 500 av dem kan få intensiv medisinsk behandling og respirator.

For å kunne levere et velegnet vakuumsystem på kortest mulig tid valgte Busch Spania en ekstraordinær løsning: Vakuumsystemet i deres eget showroom som til vanlig kun bruks til opplæring ble demontert og på svært kort tid levert til Madrid. Vakuumsystemet består av tre R5 roterende lamellvakuumpumper, montert på et vakuumtank med oppstrøms bakteriefiltre. Siden systemet allerede var klart til bruk og ferdig tilkoblet kunne det installeres og brukes umiddelbart.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.127