23948sdkhjf

TP Connectors kjører for fullt

| Medlemsnyhet | Bedrift TP-Products AS

Trass tøffe tider med Corona viruset, karantener og sykdomsforløp, kjører TP Connectors for fullt.

Vi håper at alle våre kunder og samarbeidspartnere holder seg friske og raske og at alle snart er i gang igjen for fullt. Vi har hatt noen av våre medarbeidere i karantene grunnet utenlandsreiser, men heldigvis er ingen rammet av Covid-19. Det betyr at vi har produksjon i gang og kapasitet til noe mer. Vi er det orginale verkstedet for Kompaktflens og vi har laget Klammerkoblinger siden slutten av sytti tallet. Seal ringer er det ingen som matcher oss på, vi kan levere IX og HX til Kompaktflens. Og vi lager ringer til klammerkoblinger. 

Alt vi gjør leveres i henhold til de spesifikasjonene og kravene kunden har. Vær nøye med hvem du velger som seal ring leverandør. Det finnes billige alternativer som er nesten for godt til å være sant, og akkurat slik er det. Disse feiler under drift i værste fall, kun ved lekkasjetest i beste fall. Dette skaper ekstra kostnader som overskrider de fleste budsjett. 

Om du skulle ha fått tak i noen slike ringer kan vi bistå med teknisk kompetanse, på verkstedet, i telefonen eller pr e-post.

Kontaktperson hos oss er John Arnesen mobil: +47 417 69 074 eller e-post john@tpconnectors.com 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
TP-Products AS

C O Lunds gate 24
3042 Drammen
Norge
TP-Products AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.047