23948sdkhjf

Test- og måleinstrumenter på Euro Expo i Tromsø 29-30 januar

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

For å vite hvilke instrumenter som er de rette for hver enkelt oppgave, kreves både kompetanse og praktisk erfaring

IKM Instrutek har levert prosess, test- og måleinstrumenter i over 30 år. Vi har opparbeidet en unik bredde av produkter og en faglig kompetanse som gjør oss i stand til å veilede deg som kunde til å gjøre det rette valget. Vi leverer prosess, test- og måleinstrumenter til alle bransjer og i alle nøyaktighetsklasser. Dette omfatter alt fra enkle multimeter til høyteknologiske kalibratorer som brukes på de mest avanserte laboratorier. 

Snakk med våre kunnskapsrike medarbeidere om test- og måleinstrumenter, prosessinstrumentering, tilstandskontroll og kalibrering på Euro Expo i Tromsø 29-30 januar.

EURO EXPO´s forretningsidé siden 1997 er og tilrettelegge tids- og kostnadseffektive møter mellom kjøper og selger innen produksjonsindustrien. De hjelper bedrifter med å bygge forretningsrelasjoner både på kort og lang sikt. For å kunne gjennomføre dette arrangerer de regionale messer i nærheten av bedriftens kundekrets mot produksjonsindustrien.

De bedriftene som besøker Messen trenger kun å avsette et par timer for å besøke EURO EXPO´s IndustriMesse. Til Messen inviterer de beslutningstakere innen drift, el-forsyning, produksjon, konstruksjon, vedlikehold, innkjøp samt verneombud for regionens produksjonsbedrifter.

Besøk vår webshop her>>

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Kataloger mm.

Send til en kollega

0.11