23948sdkhjf

Effektiv produksjonsflyt med KUKAs Mobile Plattform

| Medlemsnyhet | Bedrift KUKA Nordic Norway

KUKA fortsetter utviklingen av mobile produkter som bidrar til enklere prosesser i produksjonsindustrien. Nå lanseres den siste i rekken, den autonome plattformen KUKA Mobile Plattform 200, for bruk på produksjonssteder der det er liten plass.

Kravene til kortere reaksjonstid og økt fleksibilitet blir stadig større i dagens – og fremtidens – smarte fabrikker.

– KMP 200 er vårt svar på de økte kravene i produksjonsindustrien. Den nye plattformen gjør det mulig å oppnå en produksjonsfleksibilitet som tidligere var utenkelig, sier KUKA Nordics salgssjef Joacim Lorentsson.

KMP 200 er en autonom plattform som enkelt integreres i produksjonen, og som tar seg av logistikken mellom de forskjellige prosesstrinnene.

– For å håndtere økende krav til større fleksibilitet utvikler KUKA intelligente, autonome kjøretøy som utstyrer produksjonsceller med materiale og verktøy, sier Joacim Lorentsson og slår fast at KMP 200 optimerer logistikk - håndteringen ved å tilby en kostnadseffektiv løsning for å hente og levere ved lager eller mellom produksjonsprosessene.

Takket være KMP 200 kan drivsystemet KUKA omniMOVE forflytte seg i alle retninger, noe som gir plassbesparende og presise automatiserte logistikkløsninger.

Det frie bevegelsesmønsteret og muligheten til å fordele oppdrag via programvaren fleet manager gir forutsetninger for smarte produksjonskonsepter, noe som stiller høye krav til sikkerhet. Som en følge av det svært fleksible styresystemet oppnås fleksible sikkerhetsløsninger mellom KMP 200 og operatører, maskiner og roboter. Med en nyttelast på opptil 200 kg transporterer plattformen produkter og verktøy gjennom hele produksjonsprosessen på en sikker måte.

 – Vi har allerede fått en rekke forespørsler fra kundene våre på den nye mobile plattformen, så det er åpenbart at dette er en type løsning som mange har ventet på, oppsummerer Joacim Lorentsson.

Medlemsnyhet

Bedrift
KUKA Nordic Norway

Sentrumsvegen 5
2860 HOV
Norge
KUKA Nordic Norway

Send til en kollega

0.063