23948sdkhjf

LVD ROBOTIC bending cell

| Medlemsnyhet | Bedrift LVD Scandinavia AS

FEATURES ADAPTIVE BENDING AND NEW PROGRAMMING WIZARD. LVD Dyna-Cell robotknekkecelle er nå tilgjengelig med LVD’s patenterte Easy-Form® Laser tilpassede knekkesystem i prosessen, som sikrer ønsket vinkel fra den første knekkeoperasjonen.

Dyna-Cell har også en revolusjonerende, automatisk programmeringsveiviser for rask og enkel programmering. Disse funksjonene fremmer Dyna-Cells kapasitet til å automatisere knekking av små til mellomstore deler i forskjellige batchstørrelser med knekkehastigheter opptil 25 mm pr sekund. Dyna-Cell med Easy-Form og den automatiske programmeringsveiviseren.

REVOLUTIONARY PROGRAMMING WIZARD 

LVD’s 10-10 regel leverer løftet om en rask "art to part" -prosess med 10 minutter for CAM-generering av knekkenes- og robotprogrammet og 10 minutter for oppsett og til første slutt produkt.

Dyna-Cell er utstyrt med en intelligent programmeringsveiviser som er unik fordi CAM-programmering håndteres helt offline uten behov for å lære roboten fysisk på maskinen. Dette eliminerer betydelig oppsettingstid og sikrer rask produksjons tid selv for små produkter.

Etter å ha importert 3D-tegningen, genererer programvaren automatisk knekkeprogrammet og robotens bevegelse, og dirigerer robotens bevegelse fra den ene knekkeneken til den neste for å danne slutt produkt og deretter for å legge ned eller stable slutt produktet.

Det gir enkel programmering av produktet, for eksempel flens, braketter og profiler, beregner en komplett kollisjonsfri bane inkludert gripeposisjoner og simulerer produkt knekking med robot.

THE PERFECT BEND 

LVD’s eksklusive Easy-Form® Laser adaptive knekkesystem gir Dyna-Cell avansert prosesskonsistens. EFL er et alternativ på Dyna-Press Pro 40 tonn elektrisk trykkbrems som ligger i hjertet av Dyna-Cell. EFL sørger for at den første svingen er nøyaktig hver gang. Systemet overfører den digitale informasjonen i sanntid til CNC-kontrollenheten, som behandler den og justerer øyeblikkelig plasseringen av stansen for å oppnå riktig vinkel. Knekkeprosessen blir ikke avbrutt og ingen produksjonstid går tapt. Easy-Form laserteknologi lar maskinen tilpasse seg materialvariasjoner, inkludert platetykkelse, strekkherding og kornretning, og kompenserer automatisk for endringer.

FEATURE-RICH CELL 

Dyna-Cell er designet for å fungere i enten automatisert knekkemodus eller som en frittstående kantpresse når applikasjonen ikke garanterer automatisering. Dette gjør Dyna-Cell allsidig og økonomisk for et bredt omfang av knekkeoperasjoner.

En patentsøkt universalgriper håndterer et bredt spekter av produkter, og eliminerer behovet for gripere i forskjellige størrelser og reduserer omregistrering og omstillingstid. LVD’s universelle griper har plass til produkt størrelser fra 35 mm x 100 mm opp til 350 mm x 500 mm og klarer deler på 3 kg.

Dyna-Cell er en kompakt knekkecelle med et layout på kun 5 m x 5 m.

FOR MER INFORMASJON, KONTAKT:

LVD Scandinavia AS
Trond Aasen
Mail:      trond@lvdscandinavia.no
Mob:    + 47 907 71 853

Medlemsnyhet

Bedrift
LVD Scandinavia AS

Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Norge
LVD Scandinavia AS

Send til en kollega

0.063