23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

MESSER Technology Days med høyt fokus på digitalisering

«Vi må henge med i det digitale skiftet», sier produktsjef i iTec, Ståle Ellingsen. 

MESSER Cutting Systems arrangerte i uke 43 Technology Days på sitt hovedkontor i Gross-Umstadt, nær Frankfurt i Tyskland. iTec inviterte med seg gode norske kunder til «skjæringens fremtid» og et tettpakket program over tre dager.

Under Technology Days kunne MESSER by på spennende foredrag, diskusjoner, workshoper og livedemonstrasjoner. Ny plasmateknologi, ny programvare og automasjon sto i fokus, og nøkkelordet for Technology Days hos MESSER er «digitalisering». Økt produktivitet, fleksibilitet og forbedret brukeropplevelse er sentralt hos alle aktører i industrien.

- Under teknologidagene fokuserer vi ikke kun på maskinene, sier CEO hos Messer, Oliver Friz. Vi ser på platebearbeding som en kobling av maskin og tilhørende teknologi, inkludert programvare og automasjon, opp mot eksisterende systemer.

iTec var tilstede med en fin gruppe kunder, samtlige med stor interesse for skjærefaget, og for MESSERs fokus på innovasjon

- Vi er svært fornøyde med MESSER som setter utviklingen innenfor digitalisering og automasjon høyt på agendaen, sier produktsjef i iTec, Ståle Ellingsen. Våre kunder og norsk industri generelt, er avhengig av å henge med i det digitale skiftet.

 For flere iTec nyheter, se HER!

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Send til en kollega

0.047