23948sdkhjf

Test- og måleinstrumenter på Euro Expo i Bodø 23-24 oktober

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

For å vite hvilke instrumenter som er de rette for hver enkelt oppgave, kreves både kompetanse og praktisk erfaring

IKM Instrutek har levert prosess, test- og måleinstrumenter i 30 år. Vi har opparbeidet en unik bredde av produkter og en faglig kompetanse som gjør oss i stand til å veilede deg som kunde til å gjøre det rette valget. Vi leverer prosess, test- og måleinstrumenter til alle bransjer og i alle nøyaktighetsklasser. Dette omfatter alt fra enkle multimeter til høyteknologiske kalibratorer som brukes på de mest avanserte laboratorier. 

Snakk med våre kunnskapsrike medarbeidere om måleinstrumenter, prosessinstrumentering, tilstandskontroll og kalibrering på Euro Expo i Bodø 23-24 oktober.

EURO EXPO´s forretningsidé siden 1997 er og tilrettelegge tids- og kostnadseffektive møter mellom kjøper og selger innen produksjonsindustrien. De hjelper bedrifter med å bygge forretningsrelasjoner både på kort og lang sikt. For å kunne gjennomføre dette arrangerer de regionale messer i nærheten av bedriftens kundekrets mot produksjonsindustrien.

De bedriftene som besøker Messen trenger kun å avsette et par timer for å besøke EURO EXPO´s IndustriMesse. Til Messen inviterer de beslutningstakere innen drift, el-forsyning, produksjon, konstruksjon, vedlikehold, innkjøp samt verneombud for regionens produksjonsbedrifter.

Besøk vår webshop her>>

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Kataloger mm.

Send til en kollega

0.063