23948sdkhjf

Produktnyheter fra Flir

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

Flir lanserer TG267 og TG297 kompakte IR-kameraer med god oppløsning, CM65 strømtang som er optimalisert for solcelleapplikasjoner og strømtang CM94 designet for trygge målinger (CAT IV 1000 V)

Flir TG2xx IR-kameraer
FLIR TG267 og TG297 frigjør deg fra begrensningene til infrarøde punkt-termometre ved at du både kan se, og evaluere varme og kalde punkter slik at du raskt kan detektere kritiske feil. Disse instrumentene er ideelle for elektrisk, mekanisk, VVS og andre applikasjoner hvor det er viktig å ha kontroll på temperatur og termiske mønstre. Med den skarpe 2,4" skjerm reduserer du diagnostiseringstiden og samtidig forenkler reparasjons- og vedlikeholdsrapporteringen.
Les mer om Flir TG2xx IR-kameraer her>>

Flir CM94 Strømtang 2000A AC/DC
FLIR CM94 takler måling av høye strømmer i krevende miljøer. Dette robuste instrumentet er egnet for større ledere takket være den forstørrede kjeften slik at du enklere kan utføre målinger opptil 2000A AC/DC. Med CAT IV-1000 V sikkerhetsrating kan CM94 brukes på de fleste aktuelle applikasjoner. I tillegg får du med VFD modus for å enkelt håndtere støyfulle signaler. 
Les mer om Flir CM94 Strømtang 2000A AC/DC her>>

Flir CM65 Strømtang 600A AC (for solceller)
FLIR CM65 strømtang er designet spesielt for installasjon, vedlikehold og feilsøking på solceller. Installatører kan trygt stole på dette robuste instrumenter for å gjøre arbeidet raskere og enklere på både nye- og eksisterende installasjoner. Med testledninger og strømtang i et og samme instrument er det enkelt og sikkert å måle DC spenning på solcellepaneler og omformere med god nøyaktighet. Validere AC utgang og omformereffektivitet raskt og overvåke avlesningene på din smarttelefon via METERLiNK tilkobling til FLIR Tools mobilapplikasjonen. 
Les mer om Flir CM65 Strømtang 600A AC (for solceller) her>>IKM Instrutek er en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse som leverer produkter og tjenester til industri, shipping, offshore og offentlig sektor. Vi har kompetanse innenfor prosess, test- og måleinstrumenter, maritim navigasjon og kommunikasjon samt tilstandskontroll. Les mer om oss her>>
 

 

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Send til en kollega

0.11