23948sdkhjf

Ting du bør se etter i et profesjonelt lommetermokamera

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

Termografering har blitt så viden akseptert til feilsøking og vedlikehold at i tillegg til å ha et stort utvalg egenskaper, finnes det flere størrelser å velge mellom – inkludert en som passer i lommen.

Hvis du lurer på hvor mye funksjonalitet og slitestyrke man får presset inn i et kamera som er på størrelse med en smarttelefon, kan det være at du blir overrasket. Elektronisk utstyr blir bare mindre og mindre; det gjør det mulig å ha imponerende mye funksjonalitet på mindre plass. Nå får du altså et profesjonelt termokamera i lommeformat.

Et termokamera på den størrelsen er ideelt for førstehånds feilsøking. Du kan bruke det til kjapp skanning
av elektrisk utstyr, pumper, motorer, bygningssystemer, HVAC og prosesskontrollutstyr for å se etter hete- og kuldeflekker som kan være tidlige tegn på problemer. Lommetermokameraer passer fint i skjorte- og bukselommer, så de er enkle å ha med seg. De er også vanligvis rimelige nok til at alle teknikere kan ha et.

Du bør velge lommetermokamera med omhu, for akkurat som med kameraer i full størrelse, kan det være betydelige forskjeller i oppløsning, slitestyrke og prestasjonsevne. Det følgende er noen nøkkelkriterier til bruk ved vurdering av lommetermokameraer:

1. Robusthet
2. Utstyrsmerking og trådløs opplasting av bilder
3. Oppløsning
4. IR Fusion®
5. Deling av bilder med eksterne teammedlemmer
6. Batterilevetid
7. Robust minne
8. Ergonomi

Les mer om Fluke Pti120 IR-kamera i lommeformat her>>

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.094