23948sdkhjf

Sikre utstyret med støt- og vibrasjonsdempere fra Servi

| Medlemsnyhet | Bedrift Servi AS

SERVI leverer et bredt spekter ITT Enidine støt-og vibrasjonsdempere for industri og offshore.

Enidine har 50 års erfaring med å utvikle produkter som forlenger levetiden på utstyr, forbedrer komfort, samt øker sikkerhet og pålitelighet. SERVI har mange gode kundereferanser og kan vise til gjentagende prosjekter der Enidine er blitt "fast inventar". 

Wire-dempere for vibrasjonsdemping
ITT Enidine Wire-dempere beskytter verdifullt utstyr ved å begrense effektene av støt og vibrasjoner. Demperne isolerer for vibrasjoner i alle retninger, krever ikke vedlikehold og er spesielt egnet for tøffe miljøer.

"Heavy Duty" dempere
Enidine's HD/HDN serie kraftig støtdempere beskytter utstyr fra store støt og slag. Eksempel på applikasjoner er endebuffere for kranbaner og demping av støt ved montering av store konstruksjoner. De er tilgjengelige i en rekke slaglengder og med forskjellige demperkarakteristikk.

"Jarret" dempere
JARRET-dempere er designet og bygget på prinsippet om komprimering av spesielle silikon-elastomerer som inneholder luftbobler (JARRET patentet). Disse egenskapene gjør at JARRET- enheten utformes som en energilagrende enhet (en fjær), eller en energiabsorberende enhet (en støtdemper) - eller en kombinasjon av begge. Denne løsningen gjør at demperen går tilbake til sin opprinnelige posisjon uten behov for fjær eller gass.

Polyuretan buffere
Bufferen produseres av ekspandert polyuretan. Strukturen består av åpne og lukkede celler, noe som gir høy ytelse med utmerket elastisitet og energiabsorpsjon. Materialet tåler tøffe miljøer og har lang holdbarhet.

Ta kontakt med SERVI
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud -
på telefon 64 97 97 97 eller e-post: post@servi.no


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Servi AS

Rasmus Solbergs vei 1
1423 SKI
Norge
Servi AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078